Cum te descurci dacă ai fost părăsită de Sărbători?

Să fii părăsită este întotdeauna o experiență neplăcută, iar Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie o perioadă plină de veselie, deci e de înțeles de ce te simți chiar mai deprimată dacă iubitul se desparte de tine în această perioadă. Totuși, e important să știi cum să treci peste această perioadă cu capul sus.

Expertul în relații Johnny Cassell împărtășește cu noi sfaturile sale, pentru a te ajuta dacă treci printr-o despărțire de Sărbători.Petrece timpul cu prietenii

În loc să stai în casă să-ți plângi de milă, încearcă să petreci mai mult timp cu persoanele care îți aduc un zâmbet pe buze. Sprijinul celor dragi este foarte important în această perioadă!

Nu lăsa cadourile să te demoralizeze

Dacă ai cumpărat deja cadouri pentru (fostul) iubit, amintește-ți că sunt doar niște obiecte. Da, te-ai gândit mult până ai făcut cea mai bună alegere și erai entuziasmată să îl vezi desfăcând pachetul, dar le poți dărui altcuiva sau le poți returna, pentru a-ți recupera banii.

Citește și: 9 lucruri pe care bărbații le fac înainte de despărțire 

Amintește-ți că nu e sfârșitul lumii

…deși așa pare în acest moment. Există persoane care își găsesc dragostea vieții chiar și la 60 de ani, deci nu vei rămâne singură pentru totdeuna. Poți cunoaște un bărbat mai potrivit oricând, cât timp ești deschisă la asta.

Nu-l urmări pe social media

Un „unfollow” sau chiar „unfriend” te pot ajuta mai mult decât crezi. Imaginează-ți că ești în oraș cu prietenii, te simți bine, dar îți verifici feed-ul pe Facebook și dai de o poză cu el – starea ta s-ar schimba instant. Dacă simți nevoia, nu îți fie jenă să îl scoți din lista de prieteni, cel puțin până treci peste.

Ocupă-ți timpul cu ce te face fericită

Mergi la spa sau la coafor, citește o carte captivantă, începe un serial nou… orice activitate pozitivă îți va îmbunătăți starea de spirit și te va face să te gândești la altceva.

Citește și: Cele mai mari greșeli după o despărțire 

Plângi dacă simți nevoia

Nu e nicio rușine să plângi! Mai mult, o porție bună de plâns e chiar sănătoasă.

Prefă-te că te simți mai bine

Chiar dacă suferi, nu lăsa asta să îți afecteze viața de zi cu zi. Uneori, cel mai bun mod de a trece peste e să te prefaci că te simți mai bine până când chiar te simți.

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Scarlett Victoria Clark)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.