Cum săruți în funcție de zodie?

Așa cum zodia influențează multe alte aspecte ale vieții tale, poate influența și modul în care săruți.

Iată cum sărută fiecare zodie:

Berbecii obișnuiesc să acționeze din impuls, deci este foarte posibil să îți prinzi partenerul cu garda jos. Deseori îl surprinzi cu un sărut foarte pasional sau mai agresiv, deși există și situații în care preferi un sărut mai romantic.

Citește și: 7 femei povestesc cum a fost cel mai prost sărut

Taurii sunt foarte senzuali și le place să fie răbdători atunci când sărută sau când fac sex. Pentru tine, sărutul este un mod de a-i arăta partenerului cât de mult ții la el (sau cât de mult chef de sex ai în acel moment) și oricine a sărutat vreodată un taur nu a regretat!

Gemenii au tendința să vorbească mult, pentru că au multe de spus. Din acest motiv, își pierd concentrarea repede, chiar și atunci când sărută. Preferi, deci, săruturile cât mai scurte.

Racii sunt persoane sentimentale, iar săruturile lor reflectă ceea ce simt. La fel ca taurii, se folosesc de săruturi pentru a arăta persoanei dragi cât de mult țin la ea.

Leii vor să impresioneze, deci cei mai mulți dintre ei au exersat destul pentru a avea „sărutul perfect”. Ai putea primi un premiu Oscar dacă ai juca o scenă care ar include un sărut pasional!

Citește și: Învață să săruți perfect cu aceste trucuri!

Fecioarele se pierd în moment, iar asta se întâmplă și când sărută pe cineva. De obicei, săruți tandru, cu grijă.

Balanțele trăiesc pentru romantism: le plac cinele romantice la lumina lumânărilor, plimbările pe plajă seara, lasă bilețele de dragoste prin casă… De obicei îți săruți des partenerul, indiferent dacă e vorba de un sărut scurt și jucăuș sau unul foarte pasional.

Scorpionii sunt persoane foarte intense, iar săruturile lor sunt la fel. De fiecare dată când săruți pe cineva îl faci să îi tremure picioarele.

Săgetătorii sunt spontani, iar în ceea ce privește săruturile le place să experimenteze cu diferite tipuri.

Capricornii își doresc să facă partenerul fericit, deci se vor mula fără probleme pe stilul de sărut al acestuia.

Citește și: Săruturile și îmbrățișările sunt bune pentru sănătate

Vărsătorii sunt foarte prietenoși, iar partenerul se va simți mereu confortabil alături de tine. Cât timp sunteți pe aceași lungime de undă, săruturile dintre voi vor curge natural și vor fi excelente.

Peștii sunt foarte romantici și le place să își exprime sentimentele în moduri creative, dar și misterioase. Partenerul tău ar trebui să fie pregătit pentru toată pasiunea pe care o ai de oferit!

 

*articol preluat din RedBook Magazine (autor: Maressa Brown)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.