Cum sa-ti dai seama ca vrea doar o aventura

Am discutat într-un articol anterior despre inclinarea femeii către stabilitate şi cum ea se simte în largul ei într-o relaţie serioasă. Femeile nu se tem de angajamente şi atunci când iubesc, sunt atât de dedicate partenerului încât ai senzaţia că ar face aproape orice pentru ca relaţia să meargă bine. 

Bărbaţii nu sunt aşa uşor de prins în capcana sentimentelor şi partenera lor ideală este mai curând o iubitoare a intimităţii şi o prietenă capabilă să glumească şi să îi ofere libertatea de care are nevoie. Atenţie, multe femei confundă această libertate cu nevoia de a înşela, dar bărbaţii sunt de multe ori mai fideli decât ne imaginăm. Probabil şi tu ai cunoscut măcar o dată un bărbat care ţi-a atras atenţia şi te-ai tot gândit dacă poate fi ceva serios între voi. Dar cum să-ţi dai seama că vrea doar o aventură? Nu există un ghid pentru aşa ceva, dar comportamentul lui lasă în urmă câteva indicii…

Vorbeşte despre el?

Atunci când îşi doresc o simplă aventură. Bărbaţii evită să dea foarte multe detalii despre viaţa lor, despre trecut şi despre lucrurile personale ce li s-au întâmplat. Când un bărbat se destăinuie, devine evident că nu eşti o oarecare în ochii lui. Emani ceva care îi inspiră încredere iar acest lucru spune multe în ochii unui bărbat. Dacă el caută să te impresioneze şi nu face altceva decât să turuie complimente la adresa ta sau să vorbească despre cât de grozav este el, poţi trage două concluzii: fie nu îl duce capul la o discuţie mai profundă, fie nu este interesat de o relaţie pe termen lung cu tine. 

E de acord cu planurile tale?

Dacă plănuieşti o activitate cu el undeva peste o perioadă mai lungă de o săptămână şi el nu pare deloc interesat de subiect sau caută scuze şi inventează motive pentru a nu veni cu tine, cel mai probabil nu se simte comod să petreceţi prea mult timp împreună. Când el este cel care ia iniţiativa şi sugerează fie să mergeţi la un film, fie la un concert, fie duminica la o cafea, atunci ceva îl atrage la tine şi te consideră o companie foarte plăcută şi implicit mai mult decât o aventură.

Tu stabileşti întâlnirile?

Dacă el este cel care decide mereu unde şi când vă vedeţi şi cât timp petreceţi împreună, e clar că doreşte să stabilească regulile jocului. Când iniţiativele tale de a vă vedea dau greş mai mereu, înseamnă că el nu caută mai mult decât o relaţie casual, ceva ce nu îi dă prea multe bătăi de cap. 

Ca o ultimă idee, vrem să îşi reamintim că uneori jocul în sine este mai plăcut decât câştigul. Nu uita de instinctul de „vânător” al bărbatului. Nu îţi spunem să faci pe inabordabila, dar un refuz politicos sub pretextul că mai ai şi alte planuri poate transforma această perioadă de început într-un joc mult mai interesant pentru el. Cu cât îi va fi mai greu să te aibă, cu atât te va dori mai mult.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.