Cum sa-ti cunosti iubitul mai bine

Împărtăşiţi-vă obiectivele pe termen scurt şi lung

Nicic nu poate descrie mai bine pe cineva decât aspiraţiile pe care le are în viaţă. Aşa o să vă daţi seama şi dacă relaţia voastră are un viitor sau dacă planurile voastre sunt total paralele. Dacă e un tip ambiţios şi realist, e de păstrat!

Adevăr sau provocare

În primul rând trebuie să fiţi sinceri unul cu celălalt. Apoi, jucaţi o altă versiune a acestui joc fun, în care să vă povestiţi cele mai trăsnite momente din viaţă, inclusiv pe cele de care vă ruşinaţi cel mai tare. Adevărul, mai ales cel neplăcut, vă va apropia şi mai tare.

Trivia

Realizaţi un set de 25 de întrebări personale despre elemente simple, care vă definesc cel mai bine personalitatea, precum gusturile culinare, melodiile preferate, metodele de excitare, etc. Astfel aflaţi cât de bine vă cunoaşteţi în acest moment dar veţi avea posibilitatea şi să aflaţi direct de la sursă mici detalii de personalitate pe care probabil că nu le-aţi aflat până acum.

Activităţi comune

Dacă tu nu eşti pasionată de pescuit sau de fotbal, care pe  îl încântă, iar el nu e tocmai încântat de ”mărgelit”, ar trebui să găsiţi totuşi o altă activitate plăcută împreună. Trebuie să vedeţi cum funcţionaţi ca o echipă, să vă petreceţi mai mult timp de calitate împreună şi să fiţi voi înşivă.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.