Cum sa-ti asiguri a doua intilnire

La intilnire

Barbatii se vor respectati de ceilalti, asa ca recurge la urmatorul truc: intreaba-l „detasata” care a fost cel mai mare succes „inregistrat” de el pina in prezent. Pe de o parte, el se va simti inteles – pe de alta parte, tie iti cresc sansele de a-l revedea. Initiativa ii va apartine!

Subiectele unanim preferate de barbati? Da, sexul si discutiile „picante” le stirnesc interesul! Dar nu-i trinti direct o intrebare indrazneata: „Ai incercat vreodata…?”, ci adu ocazional vorba despre sex si scurteaza conversatia imediat. Astfel ii dai de inteles ca nu esti o pudica, dar nici ca esti vreo depravata.

Fii „lipicioasa”! Atinge-te de puloverul lui. Apuca-i incheietura miinii… Uneori, cind barbatii nu te suna a doua oara, e pentru ca te simt dezinteresata. Stabilind contact fizic de la inceput (atingeri „intimplatoare”), ii dai de inteles ca esti disponibila.

Cind ii urezi „noapte buna”

Evita acel moment penibil cind, la finalul intilnirii, lungesti clipa iesirii din masina lui, in asteptarea asa-zisului sarut de „la revedere”. Ia-l la o plimbare „fulger” prin cartier – asa ii arati ca esti dornica de a mai petrece timp cu el si aveti ocazia si sa inaintati cu gesturile. Bratul lui dupa mijlocul sau gitul tau…

Ademeneste-l subtil sa te sarute si fara a-l anunta in prealabil, privindu-i in treacat buzele dupa ce te uitai in ochii lui in mijlocul unei conversatii oarecum banale. Daca se incumeta s-o faca, perfect! Daca nu, urati-va noapte buna si atit – nici o problema. Doar n-au intrat zilele-n sac!

Daca lucrurile se incing cam rapid, indeparteaza-i mina si retrage-te, spunindu-i: „M-am simtit foarte bine!”. Dupa care pleaca, oricit de rau ti-ar parea. Sexul la prima intilnire e cool, dar abtine-te – pentru „chimia” erotica neexplorata merita sa mai astepti!

Dupa intilnire

Oricit de mult ati „fuzionat”, rezista si nu-i da SMS sau mail imediat ce v-ati luat la revedere! Tipilor le place sa persevereze, iar cu fiecare clipa cind el se intreaba daca il placi sau nu, se simte mai incitat. Iar cind se convinge ca asa e… sa te tii! Ideal ar fi sa-ti si placa tipul, ca sa nu te siciie staruinta lui.

Daca n-a dat semn nici intr-o saptamina, trimite-i un mail haios sau un link catre un banc. Gestul e atit de detasat, incit va avea impresia ca tot el a spart gheata cind iti da reply. Poate chiar a fost prins cu munca – la aceasta pertinenta posibilitate te-ai gindit vreo secunda? Da-i o sansa!

Il poti suna (daca poti aborda un ton indiferent, e perfect!) sa-i spui ca te duci la un eveniment, ca te-ai simtit super cu el si ca poate ar vrea sa te insoteasca. Vrea – perfect! Nu vrea – ups!, dar acum macar stii sigur ca nu e interesat sa va mai vedeti.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.