Cum sa te simti sexy in pat

By  | 

Te dezbraci incetisor

Multe femei ar prefera sa se dezbrace pe intuneric sau direct sub cearceaf, chiar daca Mama-Natura le-a daruit un trup senzational. Nici nu-ti dai seama cit de importanta este etapa asta pentru ceea ce va urma!

Acorda macar 5 secunde indepartarii fiecarui obiect vestimentar. Spectacolul pe care i-l oferi il va innebuni definitiv, iar tu vei cistiga tot mai mult curaj.

De asemenea, actul dezgolirii va capata un caracter senzual, ceea ce nu se poate spune si despre dezbracatul brusc, ce lasa la iveala goliciunea dintr-o data.

Intinde-te

In perioada preludica, nimic nu-ti va flata formele mai bine decit pozitia pe care ti-o vom recomanda: intinde-te pe spate in pat si ridica-ti minile deasupra capului – sinii tai vor fi mai fermi, abdomenul de asemenea, iar iubitul tau va avea parte de un tablou pe care va dori sa-l admire de foarte aproape.

Capul pe spate

Tot in timpul preludiului, lasa-ti capul pe spate pentru a permite accesul buzelor iubitului tau in zona gitului, pieptului si sinilor, lasindu-l sa exploreze aceasta zona!

Ii arati ca nu esti deloc inhibata, sustin specialistii. Te vei putea concentra, astfel, mai bine asupra tuturor senzatiilor.

 

Imaginea placerii

Stii bine ca barbatilor le place sa auda gemete de placere in timpul actului sexual, insa e important sa “argumentezi” asta si la nivel vizual.

Intr-un studiu efectuat la Universitatea Emory, barbatii carora li s-au aratat fotografii ce infatisau un act sexual au privit mai mult chipurile femeilor decit “dotarile” sau pozitiile acestora.

Motivul? Probabil ca incercau sa identifice semne care sa indice ca femeilor respective chiar le provoca placere actul in sine.

Inchide ochii si lasa-ti buzele sa se intredeschida; cind va vedea ca te simti bine, sarutarile si atingerile lui vor deveni mult mai pasionale, sporind satisfactia pentru amindoi. Afisind o expresie sexy, chiar te vei simti sexy!

Imobilizeaza-l

Gata cu atitudinea de virgina in pat! In fine, poti s-o reiei la un moment dat; deocamdata a sosit momentul sa-i arati ca-l doresti, asa ca trebuie sa treci deasupra.

Imobilizindu-l, ii transmiti ca esti dornica de experiente noi alaturi de el. Cit despre faptul ca il domini, asta va fi al naibii de excitant pentru amindoi. Te sfatuim sa nu abuzezi, totusi, de postura asta, ca sa nu schimbati definitiv rolurile!

“Lingureste-te!”

Dupa ce va veti fi epuizat toate resursele de energie in timpul actului, ofera-i un peisaj cu “forme de relief” in fata – de fapt, in spatele – carora nu va putea rezista; asaza-te pe-o parte, cu spatele la el, astfel incit sa-ti impingi posteriorul inspre el.

Apropierea zonelor voastre genitale imediat dupa actul erotic va prelungi senzatia postludica. Ia-i miinile si plaseaza-le pe post de sutien si ramineti asa o vreme. Poate ca in curind o luati de la capat!

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Cele mai sexy haine pe care le poți purta în pat, potrivit bărbaților – Mistersex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *