Cum sa te detasezi de fostul iubit

Nu știi cum să te detașezi de fostul iubit? Citește sfaturile COSMO și totul va fi mult mai simplu!

Să treci peste un tip nu înseamnă să te ascunzi de el toată viața, acest lucru fiind, oricum, imposibil. Este nevoie să știi cum să te detașezi de fostul iubit într-un mod sănătos, pentru a te putea bucura în continuare de o viață fericită.Iată cum să te detașezi de fostul iubit:

Pentru început, pune deoparte toate cadourile și obiectele care îți aduc aminte de el. Nu e nevoie să le arunci, peste ceva timp poate le vrei vrea înapoi. Pune-le într-o cutie, în fundul dulapului. E ok dacă ești nervoasă sau tristă în aceste momente, deci ai putea chema o prietenă la tine pentur a-ți ridica moralul.

3 pași pentru a trece peste o despărțire

Apoi, concentrează-te pe tine cât mai mult timp posibil. Sigur, îți vei aminti de fostul tău destul de des la început, este normal, însă ține-te ocupată mereu. Citește, desenează, dă muzica la maxim și dansează prin casă, fă sport, orice te face să te simți bine!

Îți recomandăm să începi și ceva nou, cum ar fi să înveți o limbă străină, să te duci la un curs de fotografie sau poate unul de actorie. În felul acesta, în loc să te gândești „Ce mă fac fără fostul? Uite ce nefericită sunt!” te vei gândi „Uite ce frumos mă dezvolt, înainte nu aveam timp liber pentru a face asta!”

Playlist vesel post-despărțire

Dar poate că cel mai important este să înveți să te iubești pe tine însăți. Ești mai importantă decât orice persoană pe care o vei cunoaște vreodată! Găsește-ți sursele fericirii și nu te baza niciodată pe o altă persoană pentru a te face fericită.

Nu în ultimul rând, evită cât poți de mult să îți îneci amarul în alcool sau să încerci să îți ridici moralul cu alte substanțe. Poate că pe moment te vei simți mai bine, dar, crede-ne, poți ajunge dependentă mai ușor decât crezi!

Sportul, tratamentul post-despărțire ideal

Pune și tu în aplicare aceste sfaturi despre cum să te detașezi de fostul iubit și, nu uita, timpul vindecă orice rană!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.