Cum sa reperezi un Don Juan

Chiar daca nu te-ai indragostit pina acum de unul dintre ei, stii cu siguranta ca sint in apropiere – acei tipi superincintatori care lasa femeile cu gura cascata, oferindu-le cele mai explozive spectacole de flirt, magulire („Baby, esti cea mai sexy tipa pe care am intilnit-o!”) si, posibil, de sex din viata lor.

Dupa aceea – Hello? E cineva acolo? – fireste, dispar fara urma. Sau, si mai rau, stau un timp, dar daca tot a luat sfirsit „urmarirea pasionala”, scot la iveala adevarata lor natura, cea de nemernici. Ce-ai zice daca ar exista o metoda cu ajutorul careia sa reperezi un astfel de „specimen” chiar inainte de a vorbi cu el?

Ei, bine, afla ca poti sa-l identifici de la o posta (sau cel putin asa spun specialistii). Tot ce trebuie sa cunosti sint „semnele distinctive”. Vei fi incintata sa afli ca sint foarte multe particularitati – unele care iti sar in ochi de la distanta, altele pe care le poti „descifra” mai bine cind tocmai ti-a invadat spatiul personal.

COSMO a chestionat barbati adevarati – draguti si consilieri autodidacti -, dar si specialisti in antropologie, comunicare nonverbala, chiar si militari experti in interogatorii. Toti ne-au ajutat sa intelegem planul de actiune al tipilor dubiosi, pusi pe agatat.

Evident ca cei care afiseaza doar citeva dintre „semnalmentele” enumerate in articol sint, de cele mai multe ori, inofensivi, dar daca descoperi o furtuna de indicii negative? Trateaza-i cu un refuz… dureros!

Citeste mai departe si vei observa un astfel de exemplar aflat in plina actiune!

Atacul de la 5 metri

Iata cum nu marcheaza nici un punct in lamentabila lui incercare de a agata o fata intr-un bar aglomerat.

Observa cum nu da doi bani pe faptul ca fata pe care a pus ochii este deja intr-o companie masculina. Motto-ul lui: daca nu exista un inel, atunci la atac!

Acesti pierde-vara incearca sa para impozanti – fie ca sa-i sperie pe ceilalti barbati, fie ca sa le impresioneze pe fete -, dar nu o fac in stilul traditional, adica prin controlul strict al posturii (spatele drept, pieptul umflat si scos in afara, pasi tantosi in perimetrul in care se afla… prada).

In locul acestui spectacol tipic masculin, vei vedea cum „cuceritorul” isi aduce umerii usor in fata si isi indreapta spatele tantos. Daca si expresia fetei este mai dura, tipul vrea sa para hipermasculin.

Capul inclinat

Cind un barbat isi inclina capul intr-o parte inseamna ca scaneaza locul dintr-o pozitie de superioritate studiata. Daca priveste femeile in acest fel sau se admira asa intr-o oglinda de pe perete, asta ar putea sa insemne ca nu se afla doar in goana „dupa premiu” – ori cauta o companie strict pentru acea seara, ori se asigura ca inca arata senzational.

Mersul

Chiar si de la distanta asta, mersul unui barbat iti poate dezvalui multe. Daca ai ocazia sa urmaresti un astfel de tip in actiune, vei vedea ca are o expresie aroganta, probabil isi tine capul usor inclinat intr-o parte si picioarele departate. Desigur, miscarile lui sint putin teatrale. In cazul in care si-ar fi dorit o abordare sincera, postura lui ar fi fost mai naturala, astfel incit sa nu intimideze.

Picioarele

Marii cuceritori obisnuiesc sa stea cu picioarele mai departate decit in mod normal, ca si cum si-ar pune „bijuteriile” intr-o vitrina. Observa cum sta cu miinile agatate de buzunare, cu degetele indicind locul in care se afla „promisiunea” unei nopti fierbinti. Aceasta este atitudinea unui tip arogant, care incearca sa atraga atentia asupra „dotarii”.

Atacul de la 2 metri

Observa felul in care cuceritorul incepe atacul dupa ce prada a fost ochita!

Privirea

Vezi ochii aceia ingustati si privirea fixa? Este un look agresiv pe care il folosesc pina si primatele, universal recunoscut ca tactica de intimidare. Durata unei „priviri umane” nu depaseste mai mult de trei clipiri, deci daca tipul se simte foarte confortabil privindu-te in ochi, fie si numai cinci secunde, atunci poti fi sigura ca e in misiune – aceea de a te cuceri.

Zimbetul

Zimbetul indica faptul ca o persoana este prietenoasa… cel putin in teorie. Dar, mai priveste o data! Buzele subtiate il tradeaza ca este un increzut, iar faptul ca nu exista nici o incretitura a pielii in jurul ochilor iti dezvaluie clar ca tipul este la fel de fals ca si zimbetul lui.

Telefonul mobil

Observa cu atentie barbatul care are un telefon de ultima generatie lipit de palma, si care verifica tot timpul daca l-a sunat sau i-a mai trimis cineva un mesaj. Cel mai probabil, prietenii lui sint deja pe acolo, asa ca oare cine se asteapta sa-l contacteze?

Stilul lui

Acum vedem care este cu adevarat stilul sau! Moda este foarte importanta pentru acest tip! Tricoul ales pentru a scoate in evidenta muschii si cureaua perfect asortata ar trebui sa-ti indice faptul ca este relaxat. Totusi, combinatia ceas masiv – colier eco iti ofera un indiciu pretios: individul adora bijuteriile, lucru care s-ar putea sa tradeze un caracter narcisist.

Atacul de la 70 cm

Acum interactioneaza cu prada si vrea sa se infrupte.

Observa cum individul patrunde in spatiul personal al fetei, mai mult decit ar necesita o simpla conversatie. Se apleaca pentru a vorbi si mai de aproape sau pentru a-i sopti la ureche, si isi plaseaza mina foarte aproape de „tinta”.

Foarte posibil, isi va planta un picior pe bara scaunului pe care sta ea, ca sa-si marcheze teritoriul. Nu e deloc delicat – e prea increzator si bagaret. Nu pierde nici o secunda, nu?

Postura

In acest stadiu, vei remarca o postura prea teapana. In mod normal, un barbat obisnuit ar incerca sa grabeasca simbioza, imitind perfect miscarile fetei. Dar un cuceritor va ramine stana de piatra si nu va reflecta nici un gest de-al ei, acest lucru indicind faptul ca nu este interesat de ea ca persoana.

Privirea

Mai mult ca sigur, Don Juan nu si-a dezlipit privirea de prada pina nu au facut schimb de nume. Dar, observa cum adreseaza o intrebare! Vei avea senzatia ca vrea sa strapunga cu privirea cit timp vorbeste, dar cind i se raspunde, coboara ochii dupa citeva secunde spre pieptului celei pe care a abordat-o – sau, de ce nu, al unei alte fete -, si ramine asa ceva vreme.

Styling

In momentul in care ai ajuns in fata lui analizeaza cu atentie „peisajul”. Este normal sa foloseasca un produs bun pentru par, dar daca observi ca podoaba capilara beneficiaza de mai multe „ingrediente” decit a ta, atunci e o problema. Inseamna ca acest tip ultra-aranjat are un surplus de afectiune… pentru propria persoana.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.