Cum sa reinvii romantismul

By  | 

Saruta-l cu foc

Prea adesea faci chestia asta pe fuga. Asa ca, de acum, saruta-l pasional inainte de a pleca la munca sau cind sinteti intr-un loc public; se va recrea acea tensiune sexuala pe care o simteati din plin inainte.

Scapa de rutina

Atunci cind sinteti impreuna incearca sa faceti lucruri aparte – si nu neaparat cu tenta sexuala; ceva care sa va conecteze si sa va mentina atentia unul asupra celuilalt. Ce-ar fi ca o zi pe saptamina sa interzici televizorul si sa renunti la plictisitoarele corvezi casnice? Si in loc de asta, sa pregatiti impreuna cina, umar linga umar. Alta idee: cind sinteti la drum lung cu masina, citeste-i cu voce tare nuvele sau pasaje din romanul preferat.

Iesiti in lume

De cind sinteti un cuplu aveti tendinta sa stati doar acasa, asa ca nu prea mai ai ocazia sa vezi ce te-a facut sa te-ndragostesti de el. Planifica o dubla intilnire sau invita niste prieteni pe la voi. Privindu-l cum discuta cu ceilalti sau cum spune o gluma mortala, iti vei reaminti acele momente de la inceput in care pur si simplu il adorai.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *