Cum sa obtii un orgasm exploziv… de una singura

Pentru a atinge punctul culminant perfect alături de iubitul tău, e nevoie în primul rând să te cunoşti foarte bine tu pe tine însăţi. Iată cum.
În Statele Unite ale Americii chiar există o zi naţională a masturbării – hm, ne întrebăm firesc oare cum se sărbătoreşte această zi în acest caz? Până atunci, COSMO îţi propune câteva moduri plăcute prin care îţi poţi aduce plăcere de una singură şi care îţi pot creşte senzaţiile în timpul unei sesiuni de autosatisfacere, dar mai ales care te pot ajuta într-o sesiune de sex cu iubitul tău.

Foloseste lubrifiant

Da, chiar şi când eşti singură! Cu cât eşti mai umedă, cu atât obţii mai uşor orgasmul, susţin mai multe studii de sexologie.

Stimuleaza-ti sanii

Să ştii că unele femei pot avea orgasm doar datorită atingerilor pe sâni, dar mai ales dacă acestea sunt concentrate mai mult în zona sfârcurilor! Nu ezita să îţi atingi sânii singură şi să îţi sporeşti astfel şansele pentru un orgasm exploziv.

Jucarii pentru adulti

Nu este nici o ruşine să îţi cumperi o jucările sexuală – sunt atât de multe, cu atât de multe forme, mărimi, culori şi care au atât de multe funcţii atât pentru orgasm vaginal, cât şi pentru unul clitoridian, încât merită să testezi măcar unul de una singură. În plus, acestea te pot ajuta să îţi cunoşti mai bine corpul, dar şi la care mişcări reacţionezi mai repede.

Nu te grabi

Poate că sună ciudat, dar nu ai de ce să te grăbeşti când o faci… de una singură. Unul dintre trucuri este ca atunci când te apropii de orgasm să te opreşti timp de câteva secunde, pentru a amâna momentul orgasmului. Opreşte-te, respiră şi începe iar, iar când vei avea orgasm, în sfârşit, îl vei resimţi mai intens.

Apeleaza la trucuri

Actriţa Cameron Diaz a recunoscut într-un interviu că îi place să se uite la filme pentru adulţi, aşa că tu de ce să le excluzi din arsenalul tău de plăcere totală? Alege unul dintr-o categorie care te excită cel mai mult şi… lasă-te inspirată. Mai mult, literatura erotică este o metodă excelentă de a intra într-o dispoziţie sexy. Trilogia „50 de umbre ale domnului Grey” e foarte potrivită sau, dacă vrei o lectură chiar bună, alege una dintre cărţile lui Bukowski.

Exerseaza Kegel

Ai auzit cu siguranţă de exerciţiile Kegel, cele care te ajută să îţi întăreşti musculatura vaginală, nu? Practic, prin contractarea muşchilor pelvini obţii în timp orgasme mai puternice, însă există şi beneficii medicale, precum naşteri naturale mai uşoare, recuperare post-natală mai uşoară, tratarea incontinenţei urinare etc. Ţine-ţi muschii pelvini încordaţi timp de trei-patru secunde, după care lasă-i să se relaxeze alte trei secunde, apoi repetă acest exerciţiu de încă zece ori. Încearcă însă să exersezi acest truc doar cu vezica golită.

Mai des este mai…

Un studiu a scos la iveală că în medie, femeile se masturbează de cel puţin o dată pe săptămână – e puţin sau oare e mult? Nu ştim, dar nu există o regulă despre cât de des e bine să o faci. Fă-o când simţi şi pentru a-ţi cunoaşte mai bine corpul, dar şi să îţi înveţi reacţia la diverşi stimuli sexuali şi apoi foloseşte ceea ce descoperi în partidele de sex cu iubitul tău. Bărbaţii adoră să le spui cum să îţi ofere plăcere!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise