Cum sa obtii placere maxima in ciuda unei dimensiuni mici

By  | 

1. Fă zilnic exerciţiile Kegel. Cu cât eşti mai strâmtă, cu atât vei „prinde” mai bine un penis mic, deci fă-ţi zilnic exerciţiile Kegel. Muşchii pe care îi foloseşti sunt aceiaşi ca atunci când te abţii din a urina – dacă îţi poţi simţi muşchii strângându-ţi degetul, eşti într-o formă bună. Dacă nu, vei fi în curând! Contractă-ţi şi relaxează muşchiul de 25 de ori, de două ori pe zi pentru început.

Ce-i de facut daca iubitul tau are penisul mic

Când asta pare uşor, treci la câte 50 de repetiţii. Când şi asta pare uşor, ţine muşchii încordaţi timp de 3 secunde, apoi relaxează şi repetă. În acest moment, la care ar trebui să ajungi după câteva săptămâni, vei observa o diferentă ENORMĂ în timpul actului sexual.

2. Foloseşte o pernă. Aşează una sau două perne mai tari sub tine atunci când el stă deasupra ta. Acest lucru schimbă unghiul vaginului, făcându-l să pară mai strâmt. Încearcă poziţia misionarului cu picioarele strânse – cu cât coapsele sunt mai aproape una de cealaltă, cu atât mai strâmt va părea vaginul tău, deci vei simţi mai multă plăcere.

3. Nu e vorba de penetrare. Nu face din penetrare momentul cel mai important. Acest lucru vă va face pe amândoi mai relaxaţi. Pentru cele mai multe femei este greu să ajungă la orgasm doar prin penetrare, deci concentraţi-vă pe sex oral şi alte metode prin care poţi ajunge la orgasm fără a ajunge neapărat la penetrare.

Cum sa ai orgasm indiferent de… marime

4. Pune-l să te penetreze adânc şi cu putere. Dacă penisul lui este mai mic decât medie, ar putea să te penetreze cât mai adânc şi cu putere, fară de un tip cu penisul mare, deci nu îţi fie teamă să îl rogi să facă acest lucru. 

5. Învaţă cele mai bune poziţii. Alege poziţii care să permită penetrarea adâncă sau poziţii în care vaginul este cât mai „închis”. Doggy style, tu deasupra, dar întoarsă cu spatele – orice modifică unghiul vaginului făcându-l mai „închis”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *