Cum sa NU te razbuni pe tipul care te-a inselat

Te-a înșelat, ai aflat, iar acum îți dorești să sufere și el? Uite cum să NU te răzbuni.

E dureros să te deschizi în fața cuiva, să ai încredere în acea persoană, ca apoi să fii trădată, indiferent dacă este vorba de un „prieten”, o colegă de muncă sau de iubit! De fapt, probabil că ultima variantă este cea mai dureroasă, mai ales dacă este vorba despre înșelat. Problema e că nu numai că suferi, dar ești și foarte nervoasă din cauza a ce s-a întâmplat, iar asta poate duce deseori la o sete de răzbunare.Cum reacționezi când ai fost înșelată?

Din acest motiv, ți-am pregătit un scurt ghid care te va ajuta să îți dai seama cum ar fi cel mai bine să te răzbuni pe fostul iubit, dar mai ales cum să NU te răzbuni pe el. Vom începe cu lucrurile pe care nu trebuie să le faci.

O alegere pe care multe femei o fac este de-a dreptul pierdere de timp și de nervi și nu aș recomanda-o nimănui: să se prefacă că l-au iertat, să continue relația, dar să se poarte execrabil. De ce?! De ce ar face cineva asta? Dacă iei decizia să îl ierți și să vă continuați relația, ar trebui să lucrați împreună ca totul să fie bine pe viitor, nu să îi faci viața un iad.

Chiar ai vrea să știi ca te-a înșelat?

Mă îndoiesc că o femeie matură ar face asa ceva (sau cel puțin sper că nu ar face!), dar cunosc tipe care apelau la soluția asta în adolescență: să îl pârască mamei lui. O colegă din liceu, de exemplu, avea o relație destul de apropiată cu mama iubitului ei… prea apropiată, aș zice eu. Atât de apropiată încât îi dădea raportul referitor la orice făcea odrasla fără știrea ei, de la „Răzvan nu s-a dus azi la interviul pentru job” până la „Răzvan m-a înșelat aseară la o petrecere!”. Haide, nu ai 10 ani să îl pârăști mamei!

Apoi, mai există clasica răzbunare pe care, personal, o consider de prost gust: să te culci cu un prieten de-al lui. Îți dai seama că vei regreta după ceva timp, nu? În plus, poți strica relația dintre ei.

De asemenea, unele femei obișnuiesc să îl facă de râs pe fostul lor după ce se despart, răspândind tot felul de zvonuri despre el (că nu e bun de nimic în pat și altele asemenea). Ești mai bună de atât!

Infidelitatea din perspectiva amantei și a soției înșelate

Nu în ultimul rând, să nu dai foc… „acolo jos”. Devenise viral acum vreo două luni un clip cu o tipă care aflase că iubitul ei a înșelat-o, așa că i-a turnat benzină pe chiloți când dormea și i-a dat foc. Nu știu cât de regizat sau adevărat era clipul respectiv, dar, dintr-un motiv sau altul, pare destul de plauzibil ca o femeie să se gândească la asta. Dar nu, nu e o idee bună!

Și, totuși, cum să te răzbuni pe el? Ei bine, nu o face. Serios, ce rost are? Poți să țipi la el, îi poți da o palmă, dar nu te obosi să te răzbuni pe el. Rupe orice legătură, cel puțin pentru moment, și vezi-ți de viața ta.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise