Cum sa mentii „fluturii din stomac”

Fluturii din stomac reprezintă un simbol pentru mai multe stări. Pot fi dureroşi sau frumoşi, pot fi împovărâtori sau protectivi. Mulţi îşi doresc să îi simtă, unii chiar ajung să trăiască acest sentiment, dar există şi persoane care nu ştiu cum este această senzaţie de a avea fluturi în stomac. Secretul pentru a-i prelungi? Rămâi îndrăgostită! Dar cum poţi face asta?

Păstrează magia în relaţie

Este o problemă destul de comună şi multe femei se panichează cu gândul că dacă dispar fluturii din stomac, dispare sclipirea care menţine vie această relaţie. ”Nu mai e ca înainte”, ”nu mai este bărbatul de care m-am îndrăgostit” sau ”inima îmi bătea mai tare la primele întâlniri” sunt primele semne că fluturaşii încep să dispară.Cele 3 afirmaţii de mai sus au un front comun: lucrurile între voi doi nu par să mai fie aşa frumoase cum erau la început. Dar nu este un capăt de lume şi nici o problemă care nu are rezolvare.

  1. Sărutaţi-vă mereu – Relaţiile care sunt în declin sunt cele formate din cupluri care uită să se mai sărute, următorul pas fiind lipsa dorinţei sexuale. În multe moduri, un sărut pasional poate fi mai intim decât o partidă de sex.
  2. Faceţi lucruri mărunte pentru celălalt – Ai fi suprinsă cât de mult apreciază un masaj la sfârşitul unei zile grele. Cumpără-i bilete la meciul lui preferat. Micile moduri prin care îi arăţi că îl apreciezi îl vor apropia de tine iar tu te vei simţi împlinită şi fluturii din stomac vor continua să existe.
  3. Schimbaţi peisajulÎnchiriază o cameră la un hotel sau la o pensiune timp de câteva seri. Plecaţi un weekend la mare sau la munte. Atunci când amândoi sunteţi stresaţi, nu mai sunteţi capabili să apreciaţi sentimentele pe care le aveţi unul pentru celălalt la adevărata lor valoare. Trebuie să vă deconectaţi un pic de la problemele zilnice şi să vă amintiţi de cel de lângă voi.
  4. Dacă e nevoie de ajutor, caută-l – Dacă lucrurile menţionate mai sus nu te ajută să te simţi din nou îndrăgostită, nu este neapărat necesar să vă şi despărţiti. Un consilier profesional în probleme de cuplu poate face minuni acolo unde crezi că nu mai există speranţă.

Mereu vei regreta o relaţie în care ai investit sentimente dacă nu faci tot ce îţi stă în putere pentru a-o salva. Noi, femeile, avem tendinţa de a gândi mereu la acel ”ce-ar fi fost dacă…”.

Dacă vrei să ai din nou fluturi în stomac cum aveai la primele întâlniri… încearcă să recreezi chiar tu acea atmosferă, chiar dacă acest lucru presupune să mergeţi amândoi la o cafea în locul unde aţi ieşit la prima întâlnire. Acei fluturi sunt strict legaţi de sentimentele tale pentru el şi atâta timp cât ele încă există, poţi să aduci din nou acel sentiment de gol în stomac de fiecare dată când îl vezi.

Aşa că aranjează-te ca şi când acum ieşi cu el pentru prima dată, zâmbeşte-i şi ascultă-l ca şi când ai vrea să îl recucereşti şi bucură-te de prezenţa lui ca şi când ar fi ultima oară când vă vedeţi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.