Cum sa iti condimentezi viata sexuala

Oricât de bine merge relaţia ta, dacă sexul ajunge să fie doar o rutină pot apărea probleme.

Dacă nu îţi dai seama exact care este problema, ia în considerare următoarele:

Cât de des faci sex?

La începutul relaţiei, tu şi partenerul nu vă mai săturaţi unul de celălalt. Acum, însă, faceţi sex doar seara, înainte de culcare, o dată sau de două ori pe săptămână. Chiar dacă v-aţi obişnuit aşa, încearcă să iniţiezi tu actul sexual când el vine de la muncă sau dimineaţa, când abia v-aţi trezit. Cu siguranţă îi va face plăcere!

Ce poziţii folosiţi?

Sexul a început să ţi se pară sec pentru că mereu folosiţi aceleaşi două poziţii, în aceaşi ordine? Sigur, este bine că v-aţi dat seama ce funcţionează cel mai bine pentru a avea amândoi orgasm, dar nu este puţin plictisitor? Data viitoare când schimbaţi poziţiile, opreşte-te puţin pentru a-i face sex oral sau aşează-te în altă poziţie faţă de cele obişnuite. Chiar şi o mică schimbare contează!

Cum te îmbraci?

Bineînţeles, atunci când faci sex scopul este să te dezbraci, însă ai putea încerca să îţi cumperi o lenjerie sexy pentru a-l surprinde pe iubitul tău. Fie că este vorba de un babydoll din dantelă sau un corset din imitaţie de piele, vei fi la fel de seducătoare şi provocatoare.

Unde faci sex?

Nu te-ai săturat să faci sex doar în pat? Invită-l pe partenerul tău la duş cu tine sau seduce-l în timp ce staţi pe canapea şi vă uitaţi la o emisiune.

Îţi place mâncarea?

Ai încercat vreodată să aduci mâncare în pat? Nu, nu ne referim la o pungă de chipsuri, ci la frişcă, căpşuni, sirop de ciocolată sau cu aromă de fructe, poate chiar şi alcool dacă vrei să încerci body shots.

Tu ce faci pentru a nu cădea în rutină?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.