Cum sa iti ajuti prietena sa treaca peste o despartire

Iată cum o poți ajuta pe prietena ta să treacă mai repede peste o despărțire dureroasă.

Pentru început, pregătește-te pentru plâns și du-te la ea acasă. Mai multe studii au arătat că atunci când reflectăm asupra unei despărțiri trecem mai repede peste. Deși este dureros pentru ea să își aducă aminte de toate momentele și să vorbească despre despărțirea în sine, o va ajuta. Ascult-o și las-o să îți plângă în brațe.Nu uita de ciocolată! Știi că ciocolata ne face fericiți, da? Bun.

Ce înseamnă de fapt replicile de despărțire?

Chiar dacă nu îi suportai pe tipul respectiv, nu începe acum să îl faci în toate felurile pentru că 1. ea încă ține la el și 2. poate se vor împăca.

Convinge-o să ieșiți la o plimbare. Este dovedit științific că persoanele care ies la aer curat, la o plimbare prin parc, să zicem, își îmbunătățesc starea de spirit și au mai multă încredere în sine. BONUS: Cheamă-ți și prietena cu cățelul adorabil, asta cu siguranță o va face să se simtă mai bine!

Mergeți la cumpărături și convinge-o să aleagă ținute care o fac să arate sexy. Momentan nu se simte tocmai bine, trebuie să îi ridici starea de spirit.

Playlist vesel post-despărțire

Strângeți împreună toate lucrurile care îi aduc aminte de el și puneți-le într-o cutie. Nu trebuie să le aruncați, vor fi amintiri valoase într-o bună zi, doar că nu e recomandat să le vadă în aceste momente.

Ieșiți în oraș, beți ceva, dansați, distrați-vă! Dar fi cu ochii pe telefonul ei, să nu cumva să îi dea un mesaj dramatic dacă a băut prea mult.

Ajut-o să îți facă cont pe un site de online dating. Chiar dacă nu este pregătită chiar acum să iasă la întâlniri, atenția primită de la alți bărbați o va face să se simtă mai bine.

*articol preluat din Cosmopolitan Australia

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise