Cum să inviți un tip la întâlnire

Cine spune că bărbații trebuie să facă primul pas? Iată cum să inviți un tip la întâlnire.

Ai cunoscut un tip, îți place de el, pare că și el te place… de ce să aștepți să te invite el în oraș când poți face chiar tu asta? Totuși, cu siguranță îți e teamă că vei fi refuzată și ai ceva emoții, dar hei, ce se poate întâmpla?

Ce să NU comanzi la prima întâlnire

În primul rând, încearcă să fii tu însăți. Nu are rost să pari altcineva pentru a convinge un bărbat să iasă cu tine, oricum va afla cum ești de fapt în timpul întâlnirii. În plus, dacă trebuie să te prefaci pentru a atrage atenția cuiva, probabil nu e tipul potrivit pentru tine.

Dacă nu ești 100% sigură că te place, ai putea să îl chemi la o ieșire de grup. Ați putea ieși la biliard sau o seară de boardgames, de exemplu, pentru a vă cunoaște mai bine fără nicio presiune.

În general, este mai simplu să inviți un tip la întâlnire dacă sunteți deja prieteni. Deci, împrietenește-te cu el întâi. Totuși, ai grijă cum te porți, pentru ca el să nu te vadă doar ca pe o amică… sau să creadă că tu nu ești deloc interesată de el în alt sens.

Cum sa agati la sala

Atunci când simți că e momentul potrivit să îl inviți în oraș, spune-i pur și simplu. Nu o lua pe ocolite. Ai încredere în tine și întreab-l dacă vrea să mergeți la un film împreună sau dacă vrea să ieșiți la o pizza, o cafea ori un cocktail.

În cazul în care el nu este interesat de tine… asta e. Oricât de minunată ești, poate că pur și simplu nu ești genul lui sau nu se simte atras de tine. Doar pentru că nu ești persoana potrivită pentru el nu înseamnă că nu vei fi pentru altcineva. Este important să știi cum să treci peste un refuz fără să te afecteze foarte tare.

Tu ai invitat vreodată un tip la întâlnire? Cum a mers?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.