Cum sa impresionezi parintii iubitului

 

Să cunoşti părinţii iubitului este un pas important într-o relaţie şi cu siguranţă îţi doreşti să laşi o impresie bună asupra lor. Dar cum faci acest lucru într-un mod natural, fără a părea că îţi dai prea mult silinţa? COSMO ţi-a pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta!

Adu ceva la cină

Dacă iei cina cu iubitul tău şi părinţii lui la ei acasă, adu o sticlă de vin sau o prăjitură. Nu este nevoie să cumperi cel mai scump vin franţuzesc pe care îl poţi găsi sau un tort de 3 etaje, intenţia contează. Află de la iubitul tău dacă au vreo preferinţă: poate că nu suportă prăjiturile cu ciocolată, însă adoră tartele cu kiwi.

Descalţă-te la intrare

Chiar dacă îţi vor spune că nu este nevoie să te descalţi, măcar ai încercat. Chiar dacă se obişnuieşte ca în casa lor musafirii să nu se descalţe, vei părea needucată dacă intri pur şi simplu.

Menţionează ceva ce le place

Întreabă-l pe iubitul tău ce fel de oameni sunt părinţii lui, ce hobby-uri au şi încearcă să le menţionezi întâmplător într-o conversaţie. Tatăl lui este înnebunit după un anumit actor? Adu în discuţie un film în care acesta a jucat, care îţi place şi ţie. 

Împărtăşeşte o poveste în care l-ai influenţat pe fiul lor

Părinţii săi se vor întreba dacă eşti o parteneră potrivită pentru el, dacă eşti o influenţă bună, dacă îl vei ajuta în viaţă etc. Gândeşte-te la un moment în care l-ai influenţat pe iubitul tău să facă ceva ce l-a ajutat cu adevărat, de exemplu atunci când nu credea că va obţine o mărire de salariu, dar l-ai încurajat să o ceară şi a primit-o. 

Fii afectuoasă

Din când în când, atinge-l pe iubitul tău pe umăr sau pe mână, pentru ca părinţii tăi să vadă că ţii la el. Încearcă, totuşi, să nu vă sarutaţi de faţă cu el sau să îl mângâi pe picior pe sub masă.

Vorbeşte!

Nu contează dacă eşti mai retrasă sau timidă ori nu îţi este uşor să porţi conversaţii lejere cu persoane pe care abia le-ai cunoscut, încearcă să discuţi cât mai mult cu părinţii lui. Te-au invitat să iei masa cu ei pentru a te cunoaşte; dacă voiau doar să vadă cum arăţi, puteau să ceară o simplă fotografie.

Tu cum te descurci când trebuie să impresionezi părinţii iubitului?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.