Cum sa ii faci ziua mai buna iubitului

Iubitele ideale ştiu că nu trebuie să aştepte o zi specială precum aniversarea pentru a face o bucurie partenerului. Iată câteva metode simple pentru a-i face ziua mai frumoasa celui iubit.

O veche zicală spune că dragostea trece prin stomac. Data viitoare când te trezeşti înaintea iubitului tău nu deschide televizorul sau laptopul până când el se trezeşte, ci prepară micul dejun pentru amândoi. Nu trebuie să fie ceva foarte fancy, chiar şi o simplă omletă alături de un pahar de suc aduse pe o tăviţă vor fi foarte apreciate.Invata sa gatesti. E cool sa fii "gospodina"

De asemena, poţi face acelaşi lucru şi seara, după muncă. Cui nu îi face plăcere să ajungă obosit acasă şi să găsească mâncarea lui preferată pe masă? Iar dacă nu ai timp să găseşti, poţi comanda o pizza, niciodată nu poţi da greş cu asta!

Dacă înainte să ajungi acasă faci puţin shopping pentru tine, cumpără-i şi lui ceva ce crezi că i-ar plăcea. Nu contează dacă este o cămaşă, un parfum de firmă sau o simplă ciocolată, o astfel de surpriză îi va arăta că te gândeşti la el.

Cele mai multe cupluri care stau împreună îşi împart sarcinile gospodăreşti. Ce ai spune ca azi să faci şi treburile iubitului tău? Poate că a avut o săptămână la muncă sau vrea să lenevească puţin, deci va fi foarte fericit să afle că nu mai trebuie să pună hainele la spălat sau să dea cu aspiratorul.

Dacă el doarme când pleci la muncă, cel mai probabil se trezeşte fără chef de nimic, gândindu-se cum trebuie să ia micul dejun în grabă, să se îmbrace, să plece şi el spre birou… Un bileţel de dragoste îi poate face ziua mult mai frumoasă! Lipeşte-l pe frigider sau pe oglinda din baie sau strecoară-i-l în buzunarul jachetei.

Apoi, să nu uităm de sex. Cui nu îi place sexul să ridice mâna! Aşa cum mă aşteptam, nimeni nu a făcut-o… Însă uneori eşti pur şi simplu prea obosită pentru o partidă de sex, chiar dacă iubitul tău este pregătit la orice oră. Ce ai spune de sexul oral? Înainte de culcare, oferă-te să îi faci sex oral fără a cere ceva în schimb. Ce poate fi mai frumos pentru el?

Tu cum obişnuieşti să îi faci ziua mai bună iubitului tău?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.