Scenarii sexy pentru Valentine’s Day

Uite cum a trecut timpul și a sosit o nouă zi a îndrăgostiților, pe care habar nu ai cum s-o petreceți. Iată câteva scenarii sexy pentru Valentine’s Day.

Cum ne place să te scoatem din încurcătură și să te știm mereu pregătită, ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva idei de a petrece fabuloasa zi a îndrăgostiților ca-n povești. Nu de-alta, dar după un an atât de greu, în care până și dragostea a avut de suferit, meritați să vă sărbătoriți iubirea în cel mai hot mod cu putință! În plus, așa cum ai mai citit pe la noi, printre lucrurile pe care bărbații voiau să le știi despre ei, era și faptul că nu prea le arde lor să fie cei care vin cu ideile… Așa că surprinde-l plăcut și fii tu cea care se ocupă de ,,organizare”.

Și bărbații vor complimente

Ispite dulci și dese

Cum îți dorești ca ziua asta să pară mai lungă, atunci e clar că nu trebuie să aștepți până seara, când vă întâlniți, ca să începeți ,,distracția”. Începe să-l răsfeți încă de dimineața și vei vedea că îți va întoarce ,,favorul”. Iar dacă îi stârnești imaginația, vei avea lângă tine un ,,partener” extrem de cooperant. Dar asta înseamnă să renunți la discursul din fiecare an de Valentine’s, care include multe smiorcăieli și porunci copleșitoare pentru el. E de ajuns să-i zâmbești frumos când se trezește și nu se va mai simți presat de declarația uluitoare pe care crede că o aștepți de la el.

Departe de griji

Dacă vă permiteți să plecați două zile din oraș, ar fi minunat să vă bucurați de aerul proaspăt de munte și de dispoziția romantică pe care natura sălbatică v-o oferă cu generozitate. Cât despre cazare, interesează-te mai degrabă de o cabană în mijlocul munților. Dacă poți găsi una cu șemineu, poți fi sigură că ai dat lovitura. Veți fi doar voi doi, pierduți în natură și îmbătați de iubire. Focul romantic vă va aprinde simțurile, iar câte un pahar din vinul vostru preferat o să vă aducă și mai aproape de pasiune. E momentul ideal să-i îndeplinești fantezia la care râvnește de mult timp, mai ales că acum sunteți eliberați de toate problemele. Să nu cumva să-ți treacă prin minte să aduci vorba despre cutare neînțelegeri cu părinții sau probleme de serviciu. Meritați să vă bucurați de această noapte și să vă dați silința să fie una perfectă.

Cum să întreții flacăra pasiunii

Servicii complete

În cazul în care reușești să economisești ceva pentru sărbătorirea acestei zile, ar fi o alegere minunată să evadați din rutină. Orice loc e perfect atunci când sunteți împreună, dar dacă scăpați de monotonia apartamentului vostru, veți fi mai plini de energie și mai doritori de experiențe senzuale. Nici măcar nu e nevoie să părăsiți orașul, pentru că mă refer la o noapte petrecută într-un hotel luxos, pe cât se poate. Știu că sună nebunesc, având în vedere că nu sunteți oaspeți ai orașului, dar gândește-te cât de frumos va fi să vă bucurați de câteva ore în care vi se oferă servicii de calitate (imaginează-ți așternuturile de mătase). Profitați de spa, de piscină și de tot ceea ce v-ați dorit întotdeauna să faceți. Ciocniți două pahare de șampanie și declarați-vă dragostea sub clar de lună, pe terasa camerei visurilor voastre.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.