Cum sa fii o iubita mai buna

Nu te plânge mereu

Acest lucru nu se aplică doar la iubitul tău, ci şi la prieteni. Dacă nu îţi place ceva la o persoană, nu te plânge mereu şi nu o critica. Explică-i calm ce anume te deranjează şi de ce. Dacă nu se schimbă, acceptă acest lucru sau rupe legătura; este stresant pentru oricine să i se repete încontinuu doar lucruri negative.

Încurajează-l

În orice relaţie, este important să ne încurajăm partenerul, în special dacă trece printr-o perioadă dificilă. Ai grijă, totuşi, să nu exagerezi. Învaţă când vrea să fie ajutat şi când nu, însă nu te enerva dacă preferă să îşi rezolve singur problemele.Fă-i complimente

De regulă, femeile simt nevoia să primească complimente când au o coafură nouă sau o rochie nouă, însă uităm că şi bărbaţii vor să se simtă speciali.

Fă-i cadouri fără un motiv anume

Chiar dacă vă faceţi cadouri de aniversări, Crăciun sau Valentine’s Day, cumpără-i din când în când anumite lucruri care ştii că i-ar plăcea sau de care are nevoie. Fie că este un bilet la concert sau o carte care ştii că vrea să le cumpere, fie vezi întâmplător la magazin ceva ce crezi că îi va aduce zâmbetul pe buze.

Nu încerca să îl schimbi

Din moment ce ai început şi continuat relaţia cu el, înseamnă că îl placi şi că îi accepţi defectele. Nu încerca să îl schimbi după câteva luni pentru că ţi-ai dat seama că nu îţi place ceva la el.

Ia iniţiativa în pat

Multe femei încă se gândesc că e treaba bărbatului să facă primul pas, inclusiv când vine vorba de sex. Nu lăsa totul pe seama lui, va părea că eşti neinteresată.

Comunică cu el

Orice relaţie are nevoie de o bună comunicare. Vorbeşte deschis cu el, fii sinceră şi vei vedea cum relaţia se va îmbunătăţi. Nu uita, bărbaţii nu prind chestiile subtile, dacă te deranjează ceva sau îţi doreşti ceva, spune-i direct.

Împrieteneşte-te cu prietenii lui

Nu îi fura prietenii, dar încearcă să te înţelegi cât mai bine cu ei. Sunt oameni cu care iese des, care îi dau sfaturi, aşa că e important să aibă o părere bună despre tine. În plus, dacă relaţia începe să aibă probleme, prietenii săi te pot ajuta şi pe tine cu anumite sfaturi.

Chiar dacă ai impresia că eşti o iubită bună, există întotdeauna loc de mai bine. În plus, e posibil ca răsplata să fie foarte… plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.