Ajută-ți iubitul să fie mândru de sine

Orice persoană trebuie să fie mândră de sine, în ciuda defectelor pe care toți le avem. Dacă simți că iubitul tău nu are atât de multă încredere în el, îl poți ajuta dacă urmezi sfaturile COSMO.

Iată de ai de făcut:

Lasă-l să te ajuteBărbații se simt teribil de importanți atunci când pot să te scoată din necaz. Cere-i părerea dacă ai o problemă la serviciu și nu ezita să apelezi la el dacă ai impresia că mașina ta scoate un sunet ciudat. Chiar și dacă îl rogi să îți desfacă un borcan sau să te ajute să cari cumpărăturile se va bucura, pentru că se va simți util. Indiferent cât de puternică și independentă ești, nu îi lăsa impresia că poți face totul singură. De asemenea, nu uita să îți mulțumești din când în când pentru ajutorul oferit!

Citește și: Complimentele preferate ale bărbaților

Laudă-te cu el

Când ești cu prietenii, povestește-le despre cocktailurile divine pe care ți le pregătește sau spune-le ce electrician talentat este iubitul tău. N-ai idee cu ce viteză îi va crește respectul de sine! În plus, în felul acesta îi demonstrezi că remarci și aplauzi eforturile lui. Până la urmă, cui nu îi place să fie lăudat, mai ales în fața altora?

Fă-l să se simtă dorit

Nimic nu-l face să se umfle mai mult în pene decât să fie apreciat în pat. Trimite-i mesaje de genul „Abia aștept să te dezbrac” sau sugerează-i să experimentați o nouă picanterie sexuală. Asta îi dovedește cât de mult valorează pentru tine viața intimă și că te străduiești să o faci din ce în ce mai incitantă. Bineînțeles, nu strică să îi faci și complimente legate de mărime.

Citește și: 12 lucruri necesare în orice relație sănătoasă 

Tu obișnuiești să faci aceste lucruri cu iubitul tău? Ce altceva mai funcționează la el?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.