Cum sa eviti certurile in concediu

1. Se ştie că în concediu veţi avea cheltuieli foarte mari, dar nu este cazul să ajungeţi la certuri din cauza asta. Ca să nu îl mai auzi bombănind când intri prin magazine în căutare de suveniruri, ai două variante: nu mai umpli bagajele de nimicuri costisitoare sau îţi faci un buget separat pentru acest gen de cheltuieli.

2. Alegeţi destinaţia de comun acord. Deşi ai impresia că ştii ce îşi doreşte partenerul tău, nu e mereu aşa. Decât să aibă parte de o surpriză neplăcută, iar tu de reproşuri, mai bine vă documentaţi împreună înainte să alegeţi destinaţia. Tu vrei să leneveşti la soare, iar el vrea să viziteze un oraş? Trebuie să ajungeţi la un consens, altfel ies scântei!

3. Chiar dacă mergeţi în grup în concediu, nu este obligatoriu să aveţi cu toţii acelaşi program. Nu accepta diverse activităţi doar de dragul de a fi cu ceilalţi prieteni. Dacă iubitul tău vrea să doarmă sau să lenevească, mai degrabă decât să hoinărească, nu îl obliga să facă altceva. Până la urmă, trebuie să faceţi ceea ce vă relaxează.

4. Nu luaţi divergenţele cu voi în concediu…şi nu le lăsaţi nici acasă, nerezolvate! Înainte să plecaţi către destinaţia la care aţi râvnit câteva luni bune, staţi de vorbă pentru a rezolva orice problemă există între voi. Ai impresia că iubitul tău nu îţi mai acordă la fel de multă atenţie? Nu aştepta să ajungeţi acolo ca să îi reproşezi asta, ci mai bine cere-i o explicaţie cât sunteţi încă acasă. Poate că are o problemă şi nu vrea să te supere şi pe tine.

5. Lăsaţi munca şi stresul de la job acasă. Nu îţi mai verifica mailul în mod regulat, altfel data viitoare nu va mai exista o vacanţă împreună. Acordă-i toată atenţia partenerului tău şi bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună pe tărâmuri exotice…sau mioritice, în funţie de alegerea voastră!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.