Cum sa aveti ACEA conversatie

Acum două minute erați doi porumbei îndrăgostiți și vă purtați ca un cuplu adevărat. Apoi, începe să-ți transmită semnale cum că relația voastră n-ar fi chiar exclusivă. E un subiect greu de abordat, dar trebuie să lămurești lucrurile, pentru că tipii pot avea o reacție destul de ciudată față de angajamente. „Când simt că a sosit timpul pentru a decide statusul vostru ca și cuplu, bărbații intră în panică de cele mai multe ori și se întreabă dacă nu cumva există o opțiune mai bună sau dacă vor cu adevărat să renunțe la libertate”, explică expertul în relații Harlan Cohen, autor al Getting Naked. Meriți să știi dacă tipul cu care ieși e doar o pierdere de timp. Iată planul tău în trei pași!

4 situatii in care e bine sa faci pe dura in cuplu

1 Alege momentul potrivit

Din păcate, nu există o formulă magică care să determine când anume ar trebui să aveți discuția. Dar, la modul general vorbind, momentul potrivit e atunci când, deși te simți atașată de el, ai o bănuială că el nu-ți împărtășește sentimentele, iar nevoia de a ști în ce stadiu vă aflați începe să te domine.

2 Alege locul potrivit

Deschide subiectul într-un moment activ, adică atunci când alergați în parc sau gătiți împreună – astfel, marea întrebare nu devine centrul universului, iar tensiunea e mai mică. La polul opus se află cinele elegante în oraș – formalitatea momentului adaugă presiune, iar dacă discuția nu decurge bine, amândoi veți dori să plecați, dar rămâneți cu grija notei de plată. O conversație înainte de culcare nu e nici ea o idee tocmai bună. Dacă îți spune că nu e pregătit să-și asume rolul de iubit, te vei găsi într-o poziție extrem de vulnerabilă, având în vedere că ești goală și tocmai ați avut contact intim – e mai bine să aduci vorba despre asta când ești complet îmbrăcată.

Obiceiuri hot pentru a mentine pasiunea in cuplu

Alege cuvintele potrivite

Cheia e să rămâi la fraze deschise, care să-i permită și lui să-și spună punctul de vedere, dar fără să-l forțezi la un răspuns. Spune „Ești singurul tip cu care ies acum și aș vrea să știu dacă și tu simți la fel” sau “Se apropie nunta verișoarei mele și oamenii mă vor întreba în ce stadiu ne aflăm… Aș vrea să știu ce să le spun”. Dacă îți spune că i-ar plăcea să fie iubitul tău, super! – bunica va fi încântată să-l cunoască. Dar dacă va emite fraze confuze evitând subiectul, mergi mai departe și flirtează la greu cu ocazia nunții.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise