Cum sa ai orgasm…altfel

Orgasm mental

Unul dintre skill-urile lui Lady Gaga -conform mărturiilor proprii- este că îşi poate provoca singură orgasmul fără stimulare fizică. ”Este o combinaţie de ritm respirator, fantezie şi concentrare asupra propriei persoane” a declarat terapeutul sexual Gian Ogden, autor al cărţii ”Women who love sex”.

Orgasm indus de exercitii fizice

Unele femei au mărturisit că au orgasm în timpul exerciţiilor fizice, în special în timpul practicării yoga şi a exerciţiilor ”miezului”. Iată postura de yoga care te poate ajuta să atingi climax-ul: Stai întinsă pe burtă cu palmele pe saltea, chiar la nivelul pieptului. În timp ce inspiri, foloseşte braţele pentru a-ţi ridica pieptul sus, păstrând în acelaşi timp şoldurile lipite de sol. Păstrează postura timp de 10 respiraţii şi încordează-ţi muşchii fesieri.

Orgasm în somn

În timpul somnului, în perioada în care sunt visele cele mai intense, fluxul sanguin în zona genitală creşte, ca în momentul orgasmului. Aşadar, dacă te trezeşti de dimineaţă bine-dispusă fără un motiv anume, ştii care este cauza.

Orgasm provocat de stimularea sfârcurilor

”Când sfârcurile sunt stimulate este eliberată oxitocina, un hormon care cauzează aceleaşi contracţii vaginale şi uterine ca în cazul orgasmului normal. Acest fapt provoacă un flux sanguin ridicat în zona genitală ce poate provoca climaxul” a declarat Christiane Northrup, ginecolog şi autor al cărţii "Women’s Bodies, Women’s Wisdom". 

Orgasm indus de travaliu

Se pare că în timpul ”facerii” sunt stimulate aceleaşi puncte care sunt stimulate şi în timpul sexului şi care îţi pot provoca orgasm-ul. Este vorba despre un eveniment once-in-a-lifetime, nu de unul pe care să ţi-l provoci anual!

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.