Cum sa ai incredere in tine in timpul sexului

De multe ori îţi este greu să ai încredere în tine şi să te simţi sexy în viaţa de zi cu zi, ce să mai spunem de momentele pasionale alături de iubitul tău! Nu mai porţi sutienul cu push-up, ţi-ai dat jos tocurile care îţi făceau fundul să arate mai bine, poate vede şi începutul de celulită de pe picioare…

Uneori poate fi foarte dificil pentru o femeie să se simtă sexy în timpul sexului, în special dacă nu are corpul perfect pe care şi-l doreşte. Şi, să fim serioşi, câte dintre noi ne putem lăuda cu un corp perfect?

Din fericire, există câteva trucuri care te vor face să ai mai multă încredere în tine în pat.Poartă lenjerie deosebită

Nu este nevoie să îţi cumperi un catsuite din latex pentru a-l da pe spate pe iubitul tău, chiar şi o lenjerie din dantelă roşie îl va impresiona. Sau ce spui de un corset? Când vine vorba de lenjerie sexy, ai de unde alege!

Pregăteşte un playlist

Fie că este vorba de o melodii romantice sau heavy metal, pregăteşte un playlist cu piese care ţi se par într-un fel sau altul senzuale şi potrivite pentru sex.

Ia iniţiativa

Experţii în sex spun că unul din lucrurile pe care un bărbat le doreşte cel mai mult în pat este ca femeia să preia initiativa. Îi poţi şopti la ureche ce ai de gând să îi faci (sau ce vrei ca el să îţi facă ţie), într-un mod cât mai senzual şi detaliat sau, dacă îţi este jenă, poţi pur şi simplu să faci o scurtă pauză de la sex pentru a-l impinge pe spate pentru puţin sex oral înainte să te urci peste el.

Stinge lumina

Dacă nu te simţi deloc confortabil cu corpul tău şi ţi-e jenă să stai dezbrăcată în faţa lui, poţi stinge lumina când faceţi sex. Evită, totuşi, să faci asta de fiecare dată. O altă idee ar fi să stingi lumina, dar să aprinzi nişte lumănărele; astfel, nu îţi va vedea atât de bine corpul, însă vei crea o atmosferă romantică.

Dar ţine minte! Din moment ce vă culcaţi împreună, este evident că se simte atras de tine şi de corpul tău, deci nu mai fi atât de complexată.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.