Cum atragi atenția unui bărbat la sală

Ai observat un bărbat interesant la sală, dar nu știi cum să îl abordezi? Te învățăm noi ce să faci!

Iată despre ce e vorba:În primul rând, nu mai asculta mereu muzică. Poate că și tipul te-a observat, dar nu știe cum să te abordeze. Dacă te vede mereu cu căștile în urechi, nu va fi atât de încântat să te deranjeze, s-ar putea gândi că te va enerva. Fii atentă la cei din jurul tău – dacă observi că cineva îți face ochi dulci, fă o pauză de la muzică.

Apoi, încearcă să stabilești contactul vizual. Nu te holba la el tot timpul cât ești la sală, ci aruncă-i o privire din când în când. Dacă și el te privește, nu întoarce repede capul!

De asemenea, nu uita să zâmbești! Da, chiar și după ce ai terminat un antrenament foarte solicitant. Un zâmbet frumos poate face minuni, iar bărbații preferă să discute cu femei care par prietenoase și fericite.

După ce ai făcut acest prim pas, te poți duce să te prezinți. Nu trebuie să spui nimic sofisticat, un simplu „Bună, eu sunt…” este suficient. Vezi cum răspunde, îți poți da seama destul de rapid dacă și el este interesat. Dacă nu știi ce să vorbești cu el, îi poți cere ajutorul la un anumit aparat sau câteva sfaturi. Fii cât mai naturală și uită de emoții.

Nu este obligatoriu să faci toate acestea într-o singură zi, bineînțeles. Știi cum se spune, cu răbdarea treci și marea. Lasă relația să evolueze în mod normal, nu o forța.

În funcție de cum se poartă și el cu tine, îți vei da seama dacă este doar prietenos sau este și el interesat de tine. După puțin small talk, este în regulă să îi faci complimente, poate chiar să îl inviți în oraș.

Însă cel mai important sfat pe care ți-l putem da este să fii tu însăți și să nu te temi de eșec. Până la urmă, tot ce se poate întâmpla este ca tipul să nu fie interesat de tine, ceea ce nu te va afecta prea mult, mai ales dacă abia l-ai cunoscut.

 

Citește și: Reguli de etichetă la sala de fitness

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.