Cum organizezi Valentine’s Day pentru iubitul tau

Toată lumea ştie că bărbaţii nu sunt atât de romantici precum femeile, deci e puţin mai greu să organizezi o întreagă zi dedicată dragostei. Însă greu nu înseamnă imposibil!

Ziua bună de dimineaţă se cunoaşte, deci vom începe Valentine’s Day încă de la primele ore. Ce înseamnă asta? Micul dejun la pat, bineînţeles! Trezeşte-te înaintea lui, strecoară-te din pat şi pregăteşte ceva pentru amândoi, fie că e vorba de un simplu bol din cerealele lui preferate sau o omletă mai specială, alături de suc de portocale.Apoi, după ce aţi savurat mâncarea şi se duce la duş, fă-i o surpriză şi alătură-te lui. Pe orice bărbat îl va face fericit o partidă de sex dimineaţa, mai ales dacă este luat prin surprindere.

Pentru că anul acesta Valentine’s Day pică într-o sâmbătă, puteţi să petreceţi toată ziua împreună şi sunt multe activităţi pe care le puteţi face împreună! Aruncă un ochi peste recomandările noastre de filme romantice pe gustul bărbaţilor la care vă puteţi uita împreună, ieşiţi în oraş la o piesă de teatru sau al un concert (vezi aici ce evenimente vor avea loc de Valentine’s Day în Bucureşti), mergeţi împreună la patinoar sau organizaţi o mică vânătoare de comori chiar în casă!

Seara, a venit momentul să faceţi schimb de cadouri, dar nu înainte de o cină romantică. Dacă nu vă permiteţi (sau nu aveţi chef) să ieşiţi în oraş, ce-ai zice de o cină romantică chiar acasă? Citeşte articolul nostru care îţi arată tot ce trebuie să faci.

Tu ce planuri ai pentru Valentine’s Day? Vrei să îi pregăteşti ceva special iubitului tău? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.