Cum organizezi un picnic romantic

Vrei să petreci o după-amiază romantică și relaxantă alături de iubitul tău, dar nu prea aveți bani pentru ceva fancy? Stai liniștită, te poți simți la fel de bine și la un picnic!

Romantismul este foarte important într-o relație, mai ales dacă îți dorești ca aceasta să dureze cât mai mult și să fiți fericiți. Dacă și voi, la fel ca multe alte cupluri, nu ieșiți în oraș atât de des cum ați vrea, din cauza lipsei banilor, nu trebuie să îți faci griji. Există multe alte moduri prin care puteți aduce romantismul înapoi în relație, unul dintre ele fiind un picnic în doi.

Retete pentru picnic

Acum că vremea ne permite, hai să uităm puțin de terase și cluburi și să petrecem mai mult timp în aer liber. Pentru început, dacă vrei să ieși la picnic cu iubitul tău, alege locul cel mai potrivit. Acesta trebuie să fie cât de cât liniștit, ceva mai retras, ca să vă puteți bucura unul de compania celuilalt, curat și, nu în ultimul rând, să aibă și ceva umbră. Oricât de frumoasă ți se pare vremea, nu e recomandat să stați prea mult timp în soare. De asemenea, nu uita că trebuie să ai la dispoziție și o toaletă publică.

Cum sa te imbraci la un picnic

Fie că alegeți un parc, Grădina Botanică sau chiar terasa blocului, următorul pas este să faci o listă cu ce trebuie să luați la voi. Include pe aceasta o pătură, gustări, șervețele (atât uscat, cât și umede), boardgames sau cărți de joc, frisbee sau o minge etc. Și pentru că vorbim aici de un picnic romantic, ce ai spune de niște lumânărele și o sticlă de vin sau șampanie? Nu uita, bineînțeles, de pungi de gunoi!

Este important să îți alegi hainele cu grijă. Chiar dacă este o întâlnire romantică, evită tocurile, rochiile și fustele prea strâmte sau scurte. Alege haine comode pentru a te simți confortabil pe toată durata picnicului; iubitul tău te va considera atrăgătoare chiar și așa.

5 activitati cool de weekend

Ia cu tine și o cremă de soare, dar și un spray de insecte. Nu ai chef să vă întoarceți acasă pentru o seară pasională și să ai arsuri pe picioare sau să te scarpini întruna pentru că te-au pișcat țânțarii, nu?

Nu în ultimul rând, adu cu tine și o umbrelă, în caz că se strică vremea. Puteți continua picnicul acasă, aranjându-vă pe podea sau, de ce nu, direct în pat. Încercați să nu vărsați vin pe covor sau așternuturi, totuși..

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise