Cum organizezi aniversarea cu iubitul

Multe cupluri îşi amintesc momentele importante din relaţie: când s-au cunoscut, unde a avut loc primul sărut, cum a fost prima noapte împreună sau, mai mult, când s-au căsătorit şi când s-a născut copilul lor. Din păcate, nu multe cupluri îşi amintesc să serbeze această zi specială.

Anumite studii au arătat că sărbătorind aceste aniversări, ne apropiem mai mult de partener, iar relaţia devine, în timp, mai puternică. În plus, creaţi amintiri noi! Din acest motiv, ţi-am pregătit câteva idei pentru următoarea ta aniversare.

Clasica cină romantică

Cu o cină romantică nu poţi da niciodată greş! Fie că faceţi o rezervare la un restaurant scump (doar este aniversarea voastră, nu puteţi merge la un fast food!) sau gătiţi împreună ceva special, veţi petrece timp plăcut unul în preajma celuilalt şi vă veţi putea aduce aminte toate momentele frumoase ce au avut loc până acum.Escapadă romantică

O escapadă romantică este mai mult decât binevenită în viaţa oricărui cuplu, iar aniversarea relaţiei este momentul oportun să plecaţi într-o scurtă vacanţă doar voi doi. Apucaţi-vă de bagaje şi lăsaţi grijile şi responsabilităţile acasă pentru un weekend!

Recrează prima întâlnire

Aţi avut o primă întâlnire deosebită? Super! Cu această ocazie o puteţi recrea. Cu siguranţă vă veţi amuza discutând despre acele prime momente ale relaţiei în care amândoi aveaţi emoţii şi încercaţi să faceţi o impresie bună.

Petreceţi ziua în pat

Această idee este foarte potrivită pentru cuplurile care nu ţin atât de mult să celebreze aniversările relaţiei făcând ceva special. Luaţi-vă o zi liberă şi petreceţi tot timpul în pat, uitându-vă la filme sau seriale, vorbind despre nimicuri sau, bineînţeles, făcând dragoste.

Experienţe noi

Dacă sunteţi de mult timp împreună, probabil v-aţi săturat să serbaţi aniversarea în aceleaşi moduri de fiecare dată. Încercaţi lucruri precum scufundări, sky diving, participaţi la un color run sau un maraton etc.

Threesome

Şi dacă tot vorbeam de experienţe noi… Dacă sunteţi de ceva timp împreună şi aţi discutat despre un threesome, aceasta este o ocazie perfectă pentru a vă pune fantezia în practică! Am discutat mai multe despre acest subiect AICI.

Tu cum serbezi aniversarea relaţiei?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.