Cum mi-am dat seama că sunt bisexuală

Chiar și în prezent există foarte multe preconcepții despre bisexualitate, iar când vine vorba despre femei multe persoane consideră că (dintr-un motiv care ne scapă) nu putem fi bisexuale.

În rândurile de mai jos, 8 femei vorbesc despre momentul în care și-au dat seama că sunt de fapt bisexuale.

„Eram adolescentă și prietena mea cea mai bună mi-a spus că mă place. Primul lucru la care m-am gândit a fost că și eu mă simt atrasă de ea. Ne-am sărutat și mi-am dat seama că sunt bisexuală.”

„Când privesc înapoi, mereu am fost atrasă de fete, dar confundam asta cu admirație sau gelozie. Inițial mă gândeam că nu pot fi lesbiană pentru că îmi plac băieții. Credeam că femeile folosesc scuza bisexualității care fie mai sexy, dar nu știam că există cu adevărat persoane bisexuale.”

„Mereu îmi placeau tipii, dar nu mă simțeam confortabil când venea momentul să ne sărutăm. Apoi m-am sărutat cu o fată la o petrecere și mi-am dat seama că îmi place. Câțiva ani am crezut că sunt lesbiană, până am realizat că îmi plac cu adevărat și bărbații. Orientarea sexuală e clară pentru unii, dar pentru alții nu.„

„Când eram adolescentă mă simțeam atrasă și de femei, și de bărbați, mă gândeam că e normal. Când eram în facultate, am avut o aventură de-o noapte cu o altă tipă, apoi mă simțeam foarte confuză, nu știam ce trebuie să simt.”

„Multe fete heterosexuale se uită la sânii altora, așa că presupuneam că sunt la fel ca toată lumea. Doar că apoi am realizat că alte fete se gândeau că ar vrea și ele să aibă sânii așa, în timp ce au aveam gânduri sexuale.”

„Când am descoperit filmele porno, mi-am dat seama că mă excită mai mult femeile. Sunt atrasă și de bărbați, dar îmi e mai ușor să mă excit cu o femeie sau dacă mă gândesc la o femeie.”

„Am avut relații doar cu bărbați, dar am mai sărutat femei. Atunci când mă masturbez, mă gândesc atât la bărbați, cât și la femei.”

„Am 27 de ani și mi-am dat seama abia anul acesta că sunt bisexuală. Mă gândeam la prietenele din liceu și am realizat că ne certam și eram geloasă pentru că eram de fapt îndrăgostită de câte una din ele…”

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.