Cum mi-am cunoscut sufletul pereche. 7 povești reale

Nu doar personajele din filme romantice își cunosc perechea în cele mai frumoase moduri – acest lucru se poate întâmpla și în viața reală! Iată cele mai drăguțe povești, care te vor face să crezi din nou în momente magice.

„Mi-am cunoscut logodnicul când i-am oferit umbrela mea într-o zi ploioasă. Am continuat să ne plimbăm prin parc în noaptea aceea.”„Strămătușa mea lucra ca bibliotecară la universitatea unde străunchiul meu studia pentru a deveni profesor. El e timid și o plăcea, așa că împrumuta cărți de la bibliotecă ca scuză pentru a vorbi cu ea. După vreo două luni, ea și-a dat seama că el trebuia să returneze multe cărți, așa că i-a amintit să le înapoieze. I-a spus că îl poate scuti de taxele pe care trebuie să le plătească pentru că a întârziat dacă o scoate la cină. După 3 copii și 65 de ani de căsnicie, sunt încă cel mai bun cuplu pe care îl cunosc.”

Citește și: 12 lucruri necesare în orice relație sănătoasă 

„Acest cuplu frecventează aceeași biserică cu mine. Se cunosc de la grădiniță, aveau 4-5 ani. În acea vreme, el i-a scris un bilețel în care o întreba dacă vrea să fie soția lui. Au rămas prieteni până la liceu, când au început o relație, dar au făcut o pauză cât timp el s-a dus la universitate. Mama ei păstrase bilețelul și i l-a dat când s-a întors în oraș, iar el l-a folosit ca să o ceară în căsătorie.”

„O prietenă zbura din Londra în Australia pentru a călători câteva luni. Călătorea singură, dar a cunoscut un tip în avion, care stătea lângă ea. Când au ajuns în Australia, el ar fi trebuit să meargă în Noua Zeelandă, dar a decis să călătorească cu ea. Sunt împreună de atunci.”

„Unchiul meu deține un magazin și de fiecare dată când suna la o anumită companie pentru produse vorbea la telefon cu aceeași recepționeră. Cu timpul, au început să mai vorbească una-alta la telefon. După vreo 10 ani, au luat prânzul împreună la McDonald’s când ea venise în oraș să viziteze pe cineva. După câteva luni s-au căsătorit.”

Citește și: 5 mituri despre dragoste din comediile romantice 

„Profesoara de chimie ne-a povestit despre un băiat care era inteligent, dar nu își dădea silința, așa că a ajuns să repete anul. De data aceasta, l-a așezat lângă o fată deșteaptă și frumoasă, iar el a încercat să o impresioneze. Acum sunt căsătoriți și au doi copii.”

„O cunoștiință se căsătorise, apoi a aflat că are cancer. Soția lui l-a părăsit, iar o prietenă cu asigurare de sănătate bună i-a propus să se căsătorească pentru a putea profita de beneficiile ei. După ceva timp și-au dat seama că se iubesc și au rămas căsătoriți chiar și după ce a scăpat de boală.”

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.