Cum iti poti da seama daca esti buna la pat?

Fiecare femeie se gândește la acest lucru măcar o dată în viață: oare sunt bună la pat? Iată cum poți afla!

Trebuie să recunoaștem, de multe ori bărbații sunt cei care fac toată treaba în pat, nu femeile, iar asta nu e mereu vina noastră; există mai puține poziții în care femeia deține controlul. Cum putem, deci, să știm dacă suntem sau nu bune la pat? Sigur, ne putem întreba partenerul, dar poate fi jenant să facem asta și, în plus, cum vei știi decă răspunsul lui este sincer?COSMO îți vine în ajutor și îți explică ce anume te face bună la pat.

În primul rând, trebuie să ai încredere în tine, să te simți sexy. Atitudinea este foarte importantă în pat, deci ține cont de asta! Nu te detașa de toată experiența pentru că te gândești la coapsele tale, implică-te în acțiune și bucură-te de plăcere!

Exerciții pentru sex mai bun

Apoi, este important să fii deschisă la nou, atâta timp cât te simți confortabil, bineînțeles. Sexul nu este doar o nevoie primară, ci și o distracție pentru ambii parteneri, deci distrați-vă, încercați chestii noi, experimentați.

De asemenea, încearcă să aduci chiar tu ceva nou în pat și să preiei tu inițiativa. O femeie care nu face nimic, doar acceptă tot ce face bărbatul poate deveni plictisitoare în pat. Împinge-l de pe tine și urcă-te pe el sau propune-i să încercați o poziție pe care ai văzut-o aseară pe Internet. Sau ce-ai zice să îi faci cadou niște cătușe sau alte jucării sexuale?

Totuși, chiar dacă e o idee bună să preiei tu inițiativa, încearcă să ții cont și de dorințele sale. Sexul este o experiența la care participă două persoane, deci comunică mai mult cu el pentru a afla și ce își dorește el.

Nu în ultimul rând, nu face din sex o plăcere programată. Obișnuiți să faceți sex de 2-3 ori pe săptămână, dar doar seara, înainte de culcare? Ce-ai zice ca data viitoare să îl surprinzi cu o partidă scurtă de sex la duș, de exemplu? Spontaneitatea este sexy!

Ce spune numărul de parteneri sexuali despre tine?

Tu ce crezi, ce te face bună la pat?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise