Cum iti influenteaza casa viata sexuala

În ultimul timp viaţa ta sexuală nu este atât de bună ca înainte? Se pare că lucrurile de sub patul tău, ce se află prin baie sau sifonier şi chiar ezordinea sau anumite mirosuri îţi pot afecta libidoul. Iată câteva dintre obstacolele care stau între tine şi o viaţă sexuală satisfăcătoare în confortul propriei case.

Dezordinea este echivalentul respiraţiei urât mirositoare sau a mirosului de transpiraţie, crede Dana Korey, expert în lifestyle. Dacă ai o cameră dezordonată, persoana pe care o aduci în pat se va întreba ce anume în viaţa ta este la fel. Înainte să mai aduci pe cineva la tine, încearcă să faci ordine în cameră – pune hainele şi toate obiectele la locul lor, donează sau vinde din ele dacă ai prea multe cu care nu ai ce face şi ţine casa curată.Un alt lucru care îndepărtează bărbaţii de tine sunt pozele cu familia pe care le ţii în dormitor. Ştim că ţii la persoanele din poze şi îţi face plăcere să le vezi zi de zi, însă unui tip nu îi face plăcere să îi vadă pe tatăl tău şi pe bunica ta holbându-se la voi în timp ce faceţi sex. Pune aceste poze în locuri nu atât de vizibile pentru invitaţi şi ţine la vedere poze cu tine şi partenerul sau scene de natură, care ajută la crearea unei atmosfere calde.

De asemenea, nu ţine foarte multe gadget-uri şi telecomenzi prin cameră. Dormitorul nu este făcut pentru a fi un loc plin cu laptopuri, televizoare, dvd-uri, telefoane, iPod-uri şi tot felul de alte lucruri care distrag atenţia. Iar dacă petreci o seară pasională cu cineva, este de preferat să ţii telefonul pe silenţios.

Un alt lucru pe care bărbaţii nu vor să îl vadă în dormitorul tău sunt cadouri de la foştii prieteni – e ca şi cum le-ai povesti mereu despre ei. Chiar dacă sunt cadouri care chiar îţi plac şi chiar dacă nu se vede clar de la cine sunt, bărbatul pe care îl aduci în dormitor poate pur şi simplu să observe un anumit obiect care îi place şi să te întrebe de unde îl ai. Nu îi va face plăcere să îi spui că l-ai primit de la fostul…

Dezordinea şi mizeria nu trebuie să fie găsită nici în baie! Înainte să faci duş, nu lăsa hainele murdare unde apuci, după ce te-ai spălat nu arunca prosopul ud pe jumate în maşina de spălat, după ce te-ai demachiat nu lăsa pe tejghea dischetele murdare. În plus, foloseşte un spray de cameră cu un miros plăcut pe care să îl foloseşti oricând, nu numai după ce ai folosit toaleta.

Revenind la dormitor, este recomandat să ai un pat perfect pentru două persoane. Chiar dacă locuieşti singură şi te mulţumeşti cu un pat micuţ, nu este deloc confortabil (nici pentru tine, nici pentru partener) să rămână cineva peste noapte. Paturile de o persoană erau acceptabile în anii facultăţii, dar acum eşti un adult, nu-i aşa?

Nici lumina puternică nu este recomandată în dormitor. Nu este nevoie să creezi o atmosferă pe deplin romantică de fiecare dată când faci sex, folosind lumânări, sau să stai doar pe întuneric. Cumpără o veioză sau un întrerupător cu variator de intensitate a luminii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.