Cum iti dai seama daca tipul e deja intr-o relatie?

Ai cunoscut un tip grozav care e interesat de tine, dar nu ești sigură dacă e deja într-o relație? Iată câteva semne care îl pot da de gol.

Din păcate, există cazuri când cunoaștem cel mai grozav tip din lume, ne îndrăgostim de el, iar la ceva timp după ce ne cuplăm aflăm că, de fapt, avea deja o relație. O veste ca asta nu e niciodată plăcută – nu numai că afli că ți-a trădat încrederea, dar realizezi și că nu ai șanse reale cu el, ci ești doar o aventură trecătoare.5 semne că trebuie să vă despărțiți

Pentru a nu ajunge în această situație, COSMO ți-a pregătit o listă de 5 semne care arată că un bărbat se află deja într-o relație.

Nu îți răspunde la telefon, dar te sună înapoi imediat după. Sigur, se poate întâmpla ca o dată-de două ori să îți rateze apelul, dar nu mereu. Este posibil să fie nevoit să se ducă în altă cameră pentru a te suna, pentru ca iubita sau soția să nu afle.

Își închide telefonul când e cu tine. Este posibil să facă acest lucru nu pentru ca nimeni să nu vă deranjeze, ci pentru ca partenera sa să nu îl sune când e cu tine.

Ce să faci dacă ai fost părăsită

Nu îi cunoști prietenii, familia. Sunteți de ceva timp împreună și evită mereu să te prezinte prietenilor sau rudelor? Poate face asta pentru ca ei să nu afle că are o amantă.

Nu e niciodată disponibil de sărbători. Dacă niciodată nu poate petrece sărbătorile cu tine, este foarte posibil să și le petreacă cu soția sau iubita. Să fim serioși, niciun bărbat nu poate fi ocupat o zi întreagă doar cu vizite la părinți și bunici, nu-i așa?

Nu te cheamă niciodată la el acasă. Vă vedeți mereu doar în oraș sau la tine acasă și nu e de acord să mergeți la el? Ce alt motiv ar putea avea? Ok, poate că este foarte sărac și îi este rușine de locuința sa, dar ți-ai fi dat seama dacă asta era situația.

Învață să săruți perfect cu aceste trucuri!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise