Cum îți dai seama că te iubește cu adevărat?

Uneori, ne este greu să ne dăm seama ce simte un bărbat cu adevărat. Din fericire, există câteva semne care „îl dau de gol” că te iubește.

Mai ales la începutul relației, mulți bărbați nu își exteriorizează sentimentele. Deși acest lucru este deranjant, înțelegem motivul: societatea i-a condiționat să facă acest lucru. În plus, nu vor să își arate adevăratele sentimente, în cazul în care tu nu simți la fel.

Cum îți dai seama că te iubește cu adevărat?

Tu ești prioritatea lui

Oricine e ocupat; avem școală, muncă, familie, prieteni, hobby-uri și multe altele. Însă atunci când iubim pe cineva, acea persoană devine prioritatea noastră. Există bărbați care îți spun că vor să petreacă timp cu tine, apoi pleacă acasă pentru că „au treabă”. Un bărbat care te iubește va prefera să rămână la tine peste noapte, deși drumul până la birou este mai lung, sau va accepta să meargă cu tine la o piesă de teatru, chiar dacă asta înseamnă că va fi obligat să lucreze vreo oră-două când ajunge acasă. Și, cel mai important, nu îți va scoate ochii pentru asta, ci va insista că e ceva normal!

Citește și: Cum îi arăți partenerului că îl iubești prin gesturi mici 

Îl surprinzi uitându-se la tine zâmbind

Vă uitați împreună la un film sau unul din voi citește și celălalt își verifică notificările de pe Facebook și, la un moment dat ridici capul. El te privește cu un rânjet pe față și ori întoarce repede privirea, ori te sărută. Uneori chiar îți spune că îi place să te privească.

Îți face cadouri neașteptate

Poate o floare, poate o ciocolată, poate un produs cosmetic despre care te-a auzit vorbind în urmă cu două luni. Vrea să te facă fericită în fiecare zi, iar „nimicurile” acestea sunt mai importante decât cadourile făcute din obligație.

Vrea să fie implicat în viața ta

Vrea să îți cunoască familia și prietenii, face un efort să îi impresioneze, vrea să afle mai multe despre hobby-urile tale, chiar dacă el nu e neapărat interesat.

Citește și: Îl iubești sau doar te-ai obișnuit cu el?

Încearcă mereu să te satisfacă în pat

Plăcerea ta este la fel de importantă precum a lui. Vrea să știe exact ce îți place, nu se grăbește niciodată și crede cu tărie că „băieții buni termină ultimii”.

Îi plac toate obiceiurile tale enervante

Fiecare dintre noi are așa ceva, iar mulți oameni și-ar da ochii peste cap. El, în schimb, le adoră și le consideră unul din motivele pentru care te place atât de mult.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.