Cum iti cultivi inteligenta erotica

Te lași copleșită de grijile cotidiene și uiți să te simți sexy alături de partenerul tău? Iata cum îți cultivi inteligenta erotica astfel încât să iasă scântei în dormitor.

  1. Reglează-ţi ceasul biologic după cel al iubitului tău şi, dacă simţi că îţi „ticăie” dimineaţa în zori sau după-amiaza – aproape în fiecare zi –, fă-ţi un obicei din a te conecta sexual cu partenerul la aceste ore. Nu va trece mult până veţi constata că vă gândiţi în acelaşi timp, la aceeaşi poziţie.
  2. Nu lăsa actul sexual să fie dominat (tot timpul) de instincte animalice. Ştii doar că într-o relaţie trebuie să existe diversitate. Un stil erotic repetat la nesfârşit vă poate plictisi pe amândoi.
  3. Orgasmul nu este obligatoriu de fiecare dată! E valabil pentru amândoi. Împiedicarea lui face ca dorinţa să crească şi să intensifice interacțiunile voastre intime.
  4. Pentru a experimenta hiperorgasmul, încearcă să temperezi puţin excitaţia cu ajutorul respiraţiei. Respiră adânc, încetineşte ritmul şi ţine-l în (s)expectativă.
  5. Implică-te de fiecare dată într-un joc al seducţiei pentru ca dorinţa să rămână măcar la un nivel mediu. Contăm pe faptul că stai foarte bine la capitolul creativitate, aşa că n-o să-ţi sugerăm noi un scenariu erotic.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.