Cum iti arata ca te iubeste

Un sincer „Te iubesc!” se poate spune în multe feluri, mai ales atunci când e la mijloc orgoliul masculin. Poate că nu o strigă în gura mare, dar bărbații au noi modalități creative de a-ți demonstra că te iubesc.

Sunt bărbați care lasă orgoliul deoparte și spun „Te iubesc” atunci când o simt cu adevărat, sunt și bărbați care o spun tot timpul, fără să însemne nimic. Dar cei mai mulți tipi au o reținere față de pronunțarea celor două cuvinte magice, chiar și atunci când sunt înnebuniți după femeia de lângă ei. Poate nu ești pe deplin convinsă de sentimentele iubitului tău până ce nu auzi declarația mult așteptată, dar terapeuții de cuplu spun că așteptarea s-ar putea prelungi, pricopsindu-te cu frustrări și îndoieli. De aceea, tot ei recomandă să-ți privești iubitul dincolo de cuvinte – multe dintre gesturile sale sunt, de fapt, dovezi de iubire mult mai grăitoare.20 mici gesturi care iti arata ca partenerul te iubeste

Preia sarcinile „ingrate”

Faptul că duce gunoiul sau freacă podeaua din baie nu e la fel de romantic precum o declarație din The Notebook, dar e modul lui de a-ți arăta că te prețuiește și vrea să te protejeze de toate lucrurile pe care le consideră nedemne de tine. Dacă iubitul tău preferă să se descurce singur cu sarcinile mai grele și încearcă, pe cât posibil, să-ți facă viața mai ușoară, să nu ai nicio îndoială că te iubește cu adevărat. Poate nu ți-o spune așa cum îți imaginezi că ar face-o Ryan Gosling, dar ajutorul lui e de mii de ori mai prețios, deși nu-ți dai seama de asta decât atunci când absolut totul rămâne pe umerii tăi. De asemenea, un bărbat îți arată că te iubește atunci când îți apără reputația – contracarează un „atac” subtil la persoana ta chiar dacă vine din partea unui prieten sau preferă să ia el la rând numerele din agenda telefonică pentru a anula o cină pe care n-ați mai apucat s-o organizați. Totul pentru a-ți păstra reputația și buna dispoziție intacte.

Îți cere ajutorul

Poate că, în concepția ta, un bărbat puternic nu are nevoie niciodată de ajutorul partenerei, pentru că toate îi reușesc cât ai pocni din degete. Ironia e că acei bărbați care au mereu „treaba lor” și nu-și implică partenera în alegerile pe care le au de făcut nu-și doresc cu adevărat ca ea să facă parte din viața lor – e o modalitate de a păstra distanța. Atunci când iubitul tău îți cere părerea vizavi de chestiuni serioase care-l frământă (job, familie etc.), nu dă dovadă de slăbiciune, ci demonstrează că ești una dintre cele mai importante persoane din viața lui, în fața căreia are curajul să-și arate vulnerabilitatea. În plus, faptul că îți cere sfaturi arată că te percepe ca fiind capabilă de raționamente valabile, iar bărbații adoră femeile istețe. Așa că nu te grăbi să prespui că strigătul lui de ajutor e sinonim cu frica sau slăbiciunea, căci acesta e, de fapt, un altfel de „Te iubesc”.

De ce nu te mai iubeste

Îți face o surpriză plăcută

Din păcate, mulți bărbați cred că o brățară strălucitoare sau o cină la un restaurant scump pot compensa momentele de absență sau pot satisface pentru o vreme nevoile unei femei. Nu te mulțumi niciodată cu o astfel de abordare și nu interpreta aceste mici răsfățuri ca pe o dovadă de iubire decât atunci când sunt însoțite și de alte dovezi de afecțiune. De cele mai multe ori, adevăratele surprize plăcute nu sunt de ordin material, iar atunci când iubitul tău se străduiește să le pună la cale pentru tine, îți arată cele mai sincere sentimente. Te-a surprins reținând afecțiunea ta pentru cățeluși și ți-a propus să adoptați împreună un ghemotoc pufos? E semn că vrea să te facă fericită cu orice preț – chiar și atunci când fericirea ta implică anumite responsabilități pe care nu oricine e dispus să și le asume.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise