Cum intretii o relatie la locul de munca?

Relaţiile la locul de muncă sunt un subiect delicat, multe persoane evitând să se implice în una pentru a nu aparea probleme din cauza amestecarii vieţii personale cu cea profesională. Dar nu trebuie să îţi faci griji: urmând sfaturile COSMO, poţi avea o relaţie sănătoasă cu unul dintre colegii tăi!

Ai grijă la bârfe

Hai să recunoaştem, nu se întâmplă lucruri prea interesante la serviciu. Din acest motiv, o relaţie între colegi este subiectul perfect pentru bârfe. Încearcă să fi cât mai discretă şi nu discuta cu colegele despre relaţia ta.
 

Fă diferenţa dintre coleg şi iubit

Chiar dacă aveţi o relaţie, nu trebuie să vă purtaţi ca atare. La birou sunteţi doar colegi, ce faceţi în timpul liber este treaba voastră. Pe scurt: fără îmbrăţisări, pupicuri sau, mai rău, alinturi la serviciu.
 

Nu folosiţi e-mailul de serviciu

E-mailul de serviciu se numeşte aşa dintr-un motiv. Din moment ce nu îl foloseşti ca să vorbeşti cu verişoara din Anglia, nu o face nici când vorbeşti cu iubitul. Nu ai vrea să afle toţi colegii ce discutaţi voi, nu?
 

Purtaţi-vă decent şi în apropierea locului de muncă

Dacă obişnuiţi să luaţi prânzul împreună la un restaurant situat aproape de locul de muncă, încercaţi să nu deveniţi prea intimi, chiar dacă sunteţi singuri la masă. Nu ai de unde să ştii cum apare un coleg la masa de lângă sau chiar şeful.
 

Ia un calcul o posibilă despărţire

În momentul în care începi o relaţie, este imposibil să ştii încă de la început dacă vei rămâne pentru totdeauna cu persoana respectivă. Cum te simţi de obicei după o despărţire? Vei fi în stare să vorbeşti zilnic cu fostul tău într-un mod normal sau te va deranja să îl vezi mereu? Eşti dispusă să renunţi la job pentru a nu mai fi în preajma lui?
 

Nu începe o nouă relaţie cu alt coleg

Dacă ai avut o relaţie cu un coleg şi v-aţi despărţit, în niciun caz nu te combina cu altul! Chiar vrei să afli ce anume vor bârfi colegele despre tine dacă ai relaţii cu mai mulţi colegi?
 
Tu te-ai implicat vreodata într-o relaţie la locul de muncă? Daca nu, ai face-o pe viitor?

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.