Cum ii spui ca il iubesti…fara cuvinte

Îl iubeşti şi i-o spui mereu dar vrei să îi demonstrezi şi prin fapte? Iată cele mai simple dar inedite moduri prin care să îţi declari dragostea nemuritoare.

Amenajează-i un colţ al lui.

Şi bărbaţii au nevoie de intimitate şi de un loc personal la care să nu aibă acces decât el. Chiar dacă locuiţi sau nu împreună, oferă-i un spaţiu doar al lui pe care tot el să îl amenajeze. Poate fi de la un fotoliu sofisticat în care stă seara să urmărească unul dintre serialele de comedie preferate, o zonă dedicată jocurilor sau dacă aveţi destul spaţiu la dispoziţie, chiar o cameră întreagă.

Abţine-te de la a-i organiza ”peştera” dacă el nu ţi-o cere sau dacă nu este de acord şi o să te iubească la rândul lui mai intens pentru asta!

Oferă-i ce-şi doreşte înainte să ţi-o ceară.

Îl cunoşti deja destul de bine şi îi cunoşti gusturile, aşa că ştii care sunt micile lui ”plăceri vinovate”. Data viitoare când vine de la job aşteaptă-l cu o porţie de aripioare picante, mâncarea lui preferată, în loc de salată sau fă-i cadou un joc nou chiar dacă investeşte puţin cam mult timp în această pasiune. Poate te transformă în ”partenerul lui de crimă” şi astfel petreceţi mai mult timp împreună.

Iar în ceea ce priveşte viaţa sexuală, nu ar strica mai multă iniţiativă din partea ta. Leagă-l de pat şi ”obligă-l” să te privească în timp ce dansezi lasciv pentru el.

Susţine-i planurile şi ideile.

Iubitul tău e un tip ambiţios şi a venit cu o idee nouă de business, dar cam riscantă? Oferă-i o şansă, nu îi spulbera planurile şi speranţele de teama eşecului. Cine ştie, poate cu susţinerea ta va da lovitura! Partenerul tău are nevoie de susţinere în orice situaţie, dar şi de sinceritatea ta atunci când planurile lui nu sunt tocmai avantajoase.

Data viitoare când îţi mărturiseşte că ar vrea să participe la un maraton, nu îl descuraja cu şansele scăzute de a câştiga, ci susţine-l pentru iniţiativa grozavă.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.