Cum îi arăți partenerului că îl iubești prin gesturi mici

Vrei să-i arăți partenerului că-l iubești? În loc să-i spui întruna asta, dovedește-i prin gesturi mici.

Femeile și bărbații pot fi foarte diferiți și trebuie să ținem cont de asta și când vrem să îi arătăm partenerului cât de mult îl iubim. Un simplu „te iubesc” nu are același efect asupra lor, pentru că femeile tind să își exprime sentimentele verbal, în timp ce ei apreciază și folosesc mai mult gesturile mici.

Citește și: Gesturi de iubire care fortifică relația 

Cum îi arăți partenerului că îl iubești prin gesturi mici:

Îi oferi atenție

Când partenerul vede că umbli pe telefon în loc să fii atentă la el în timpul mesei, va considera că postările de pe Facebook sunt mai importante decât el. Creierul bărbaților funcționează altfel, iar multitasking-ul este mai dificil pentru ei. Astfel, nu va înțelege că ești atentă și la el atunci când faci altceva.

Îi prepari mâncare

Chiar dacă te consideră egala lui și gătiți împreună, se va bucura foarte mult dacă îi vei prepara mâncarea sa preferată. Vorba aia – „dragostea trece prin stomac”.

Citește și: 3 activități pentru mai multă iubire 

Te aranjezi pentru el

Foarte multe femei se aranjează pentru ele, nu doar pentru atenția bărbaților (iar asta e foarte bine!), însă din când în când ar trebui să „te faci frumoasă” pentru partener. Bărbații sunt ființe vizuale și, chiar dacă partenerul te iubește și nefardată, îmbrăcată în pijama, va aprecia dacă te vei aranja doar pentru el.

Îi faci complimente

Ai impresia că doar femeilor le plac complimentele? Nimic mai greșit! Și bărbații le apreciază, iar uneori chiar au nevoie de ele.

Îl lași să iasă cu prietenii

Din păcate, multe femei cred că orice activitate trebuie să se facă în cuplu. Chiar dacă partenerului tău îi place să petreacă timp cu tine, mai lasă-l să iasă și singur, cu băieții.

Îi mulțumești pentru lucrurile mărunte

A dus gunoiul, a făcut cumpărături, ți-a făcut masaj sau te-a ajutat cu un sfat? Multumește-i! Se va simți apreciat și iubit.

Citește și: Cum prelungești iubirea de-o vară 

Îmbrățișează-l

Atunci când vă vedeți, în loc de un pupic rapid, îmbrățișează-l. Bărbaților le plac atingerile, iar o îmbrățișare de la tine poate face minuni.

Tu cum îi arăți partenerului că îl iubești?

 

*articol preluat din Good Housekeeping (autor: Jenna Birch)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.