Cum e sexul după ce naști? Părerile soților

Multe femei își fac griji în ceea ce privește primul contact sexual după ce au născut, dar deseori aceste griji sunt nefondate. COSMO a aflat ce părere au bărbații despre sexul de după bebe și, ca de obicei, împărtășim cu voi.

„Când medicul ne-a spus că putem reîncepe să facem sex, am vrut să o facem chiar în seara aia. Dar am aflat curând că aprobarea medicului nu înseamnă nimic dacă femeia nu este pregătită – iar soția mea a făcut pregătită abia peste 3 luni. La început am fost înțelegător, dar după vreo lună și jumătate am început să pun presiune pe ea pentru că simțeam că îi e teamă și doar se convinge singură că nu o să îi placă. Prima dată când am reușit să facem sex a fost foarte încet și nu a durat foarte mult pentru că nu a mai vrut ea.”„Vaginul ei era foarte uscat, nu era deloc pregătită. Am decis să cumpărăm un lubrifiant a doua zi. A ajutat foarte mult și am început ușor, cu un deget, apoi cu două. Nu ne-am grăbit, a fost cel mai încet sex pe care l-am făcut, dar ne-am bucurat mult.”

Citește și: Cum îți recapeți silueta după naștere 

„Nu o să mint, eram foarte speriat. I-am spus să mă anunțe când se simte pregătită, dar primele dăți era foarte strâmtă, abia încăpeam. Am făcut-o foarte încet primele dăți, apoi lucrurile au revenit la normal.”

„Prima dată când am făcut sex după ce a născut a fost uimitor. Nu a fost nimic nebunesc, ne-am oprit de multe ori, pentru că o durea, dar a fost foarte diferit. Eram foarte emoționat, o vedeam cu totul altfel după ce a devenit mamă.”

„Prima dată când am făcut sex a fost la fel ca înainte. Era puțin mai uscată decât de obicei și am petrecut mai mult timp cu preludiul, dar în rest a fost la fel.”

„Vaginul ei nu se simțea mai larg, dar mă simteam mai mare. Dintr-un motiv sau altul, era mai sensibilă la intrarea în vagin și a descoperit că îi plac mai mult anumite poziții acum – cum ar fi linguriță.”

„A fost grozav! Eram așa fericit că facem în sfârșit sex că nu îmi păsa cum o să se simtă. Dar s-a simțit cam la fel, poate doar puțin mai strâmt.”

Citește și: 8 feluri de lubrifiant și diferențele dintre ele 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Lisa Fogarty)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.