Cum e sa traiesti cu un penis mare?

9 bărbați ne vorbesc despre cum e să trăiești cu un penis mare.

Multe persoane insistă că mărimea nu contează, dar trebuie să recunoaștem că un micropenis (un penis mai mic de 7 cm la adulți) sau un penis uriaș ne pot pune probleme. Unele femei și-ar dori să aibă doar parteneri cu penisul mare sau foarte mare, însă atunci când ajung în pat cu un astfel de bărbat nu știu ce să facă – îți aduci aminte de reacția Samanthei din Sex and the City?

Dacă nu crezi că un penis mare ți-ar face probleme, iată câteva confesiuni ale bărbaților, preluate de pe aplicația Whisper:

Iubita mea tocmai s-a despărțit de mine pentru că am penisul prea mare.”

„M-am săturat să nu pot face sex cu iubita mea pentru că am penisul prea mare.”

„Sunt împreună cu o tipă de 11 ani și am făcut sex doar de două ori. Penisul meu este prea mare pentru vaginul ei. Mi-aș dori să inventez asta…”

„Pantalonii mei sunt mereu inconfortabili în zona intimă pentru că sunt prea dotat. Nu mă laud, este un blestem.”

„Îmi e rușine pentru că penisul meu este atât de mare încât niciodată nu pot ascunde o erecție.”

„Penisul meu este prea mare, iar femeile se sperie de el. Acest lucru este chiar dureros…”

„Sexul este ciudat pentru mine – sunt mândru că sunt atât de dotat, dar mă simt vinovat pentru că îmi rănesc fizic partenerele.”

„Doar femeile care au făcut sex cu mine știu cât de bine dotat sunt. Nu vreau ca femeile să se cupleze cu mine doar pentru că au aflat că am un penis mare.”

Nu pot dormi pe burtă pentru că penisul meu este prea mare…”

După cum vezi, nu este tocmai ușor să trăiești cu un penis prea mare. Dacă și partenerul tău este prea dotat, nu îi răni sentimentele și încearcă să găsești poziții sexuale care să vă permită să faceți sex fără ca pe tine să te doară.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.