Cum au știut domnișoarele de onoare că relația nu va avea un viitor

Să fii domnișoară de onoare poate fi foarte distractiv și romantic. Deseori observi gesturi tandre de iubire și admiri cuplul fericit. Însă uneori domnișoarele de onoare sunt primele care realizează că relația nu va avea niciun viitor, iar cei doi nu ar trebui să se căsătorească.

Iată câteva exemple de domnișoare de onoare care și-au dat seama că prietenele lor fac o greșeală:„Am încercat să o avertizez că e o idee proastă, dar a refuzat să mă asculte. Logodnicul său se culca cu orice femeie apuca. Am ajutat-o să își organizeze nunta și eram cea mai veche prietenă a sa, iar el s-a dat și la mine cu o săptămână înainte de nuntă!”

Citește și: 5 semne că nu ai o căsnicie puternică, potrivit avocaților de divorț 

„Era atât de evident. S-au certat chiar și în seara când s-au logodit. În timpul petrecerii burlăcițelor ea vorbea prin mesaje cu altul. La nuntă a fost și mai groaznic, se vedea că el era foarte îndrăgostit, dar ei nu îi păsa deloc. Abia dacă se uita la el. S-au despărțit după doar 3 luni.”

„Știam că relația nu are viitor de la bun început. Nici măcar nu ieșeau în oraș împreună, ea ieșea singură și flirta cu alții. În noaptea dinaintea nunții ea mi-a spus că trebuie să treacă până la un tip acasă pentru că își uitase încărcătorul de la telefon la el. Nu i-am spus soțului, dar a aflat singur. A prins-o după ceva timp vorbind pe Skype cu un bărbat în timp ce era cu sânii pe afară.”

„Eram domnișoară de onoare pentru sora fostului meu. Înainte de ceremonie, mireasa își făcea poze în lenjerie intimă. M-a rugat să îi țin telefonul și am văzut că trimitea pozele unui fost de-al ei. I-am spus unei alte domnișoare de onoare și am luat-o deoparte pe mireasă pentru a vorbi cu ea. A insistat că totul e ok și e sigură că vrea să se căsătorească. După un an au divorțat.”

„Logodnicului ei nu prea-i păsa de nuntă, deși pentru ea era foarte important. Am întrebat-o dacă e sigură că relația funcționează și e ok să se căsătorească, iar răspunsul ei a fost clar: cheltuise prea mulți bani cu nunta ca să mai dea înapoi. În mai puțin de un an s-au despărțit.”

„Fratele meu era cuplat cu o tipă foarte rea și nesuferită. Într-o vară am mers împreună în vacanță, toată familia. Brusc, tipa a decis că nu îi place în vacanță și s-a închis în dormitor până când el a acceptat să plece înapoi acasă cu ea. Între timp s-au căsătorit și au divorțat.”

Citește și: Primul an de căsnicie, adevărata probă de foc? 

 

 

*articol preluat din Marie Claire US (autor: Leanna Commins)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.