Culorile si preferintele sexuale

Gândește-te care e culoarea ta preferată și citește interpretările COSMO de mai jos.

Rosu

Foc, sânge fierbinte, interdicție… Nu degeaba e culoarea asociată pasiunii și seducției. Ești o persoană sexy, stăpână pe tine, exuberantă, dezinvoltă, ușor de remarcat și iubit, care-și exprimă foarte deschis dorințele privind tehnicile și pozițiile sexuale, gata oricând să-și lărgească orizonturile erotice.

Galben

Te cam roade gelozia, așa-i? În rest, stai bine. Doar că ai tendința să calci strâmb (ceea ce justifică gelozia ta, dacă judeci pe alții după propriul comportament). Îți place să experimentezi tot felul de năzdrăvănii în pat și îți manifești oricând disponibilitatea de a învăța chestii noi, aducătoare de… orgasm, lucru pe care îl vei răsplăti din plin, grație creativității și energiei tale. Răsfățul e starea ta preferată. Ambiția și dorința de a fi pe placul celor din jur se răsfrânge și asupra capitolului sex – ești o curajoasă dezinhibată: nu te dai înapoi de la nimic dacă e vorba să-ți înnebunești partenerul de plăcere.

Roz

Este culoarea care simbolizează iubirea curată, armonia, romantismul și… sexualitatea, deși ești relativ neexperimentată. Pe de altă parte, nu te dai în lături de la jocuri amuzante în dormitor. Deși timidă, îți place să flirtezi, însă pentru persoana iubită ești în stare să renunți la orice altă tentație. Dacă îți place un tip și el nu observă, preferi să-l iubești în tăcere decât să-i mărturisești sentimentele. Experiența ta de viață este marcată de legăturile strânse, loiale, bazate pe înțelegere și încredere reciprocă.

Mov

Efectul stimulator al violetului e valabil și pentru tine – ești o persoană misterioasă și ușor fantezistă, însă din comoditate – combinată cu o doză suficientă de egoism ori prețiozitate – te preocupă mai tare să obții plăcere în pat decât să oferi. N-o să-ți strici nici coafura, nici unghiile dacă-i oferi partenerului tău un pic mai multă satisfacție. Și încearcă să nu-l mai descurajezi nici în așternut, nici în afara lui, ci să-i arăți sentimentele tale, pentru că altminteri poți să-l pierzi.

Negru

Te îmbraci probabil în culoarea ta preferată și ești o tipă sofisticată. Ești în centrul atenției fără să faci nici cel mai mic gest – poate tocmai discreția ta atrage, dar în pat ești ca o panteră vicleană: ești la curent cu toate tehnicile sexuale și poți înnebuni orice bărbat.

Verde

Proaspătă, inocentă, aproape virginală, știi să-i invadezi iubitului tău sufletul cu o căldură plăcută. Ești de-o moralitate indiscutabilă, însă atârni în cui decența și pudorile odată ce te dezbraci și te bagi în pat – asta datorită părții galbene din tine. Cealaltă parte a personalității tale – cea albastră – te face o tipă loială și adaptabilă la cerințele partenerului de viață.

Portocaliu

Dat fiind că portocaliul rezultă din galben cu roșu, fanii acestei culori prezintă accente pronunțate de pasiune și fantezie. Imaginația ta pare greu de ținut în frâu, iar asta se întâmplă cu predilecție în sectorul erotic. Cele mai neobișnuite poziții, sex ad-hoc în cele mai bizare locuri, jucării erotice – iată armele cărora nici un bărbat nu le poate rezista, iar tu le stăpânești cu iscusință.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.