Cucereste-l in functie de stadiul relatiei

Jason Silva, gazda emisiunii Brain Games, de pe National Geographic, ne dezvăluie câteva trucuri mentale, menite să reaprindă flacăra – în funcție de stadiul relației voastre.

Dacă abia ați început să ieșiți împreună

Silva e un mare fan al filosofului Rich Doyle, care spune că noile cupluri ar trebui să-și ignore orgoliile. Asta înseamnă să faceți lucruri care vă permit să lăsați garda jos și să nu intrați în defensivă – vă veți apropia mai ușor.Anatomia barbatului cu doua fete

Așa că…

Faceți ceva palpitant împreună, cum ar fi cățăratul pe munte.

Activitățile incitante, care vă induc chiar sentimentul de teamă, activează adrenalina, iar aceasta „topește” zidul dintre voi și vă dă senzația de intimitate.

Sau…

Recunoaște că ți-e teamă de discursurile publice.

Faptul că îți recunoști vulnerabilitatea vă conectează instant, plus că e un bun punct de plecare pentru o discuție interesantă despre voi.

Dacă ieșiți de ceva vreme…

Pentru a evita adaptarea hedonică – se întâmplă atunci când creierul se adaptează la familiar (persoana iubită), iar senzațiile încep să scadă în intensitate – încercați lucruri pe care nu le-ați mai făcut împreună până acum. Astfel, creierul vostru va elibera hormonii plăcerii.

2 obiceiuri sanatoase pentru indragostiti

Așa că…

Asistă la prezentarea unui proiect important de-al lui.

Faptul că îl vezi într-o altă postură va duce la eliberarea de dopamină, iar tu vei simți din nou fluturași în stomac în prezența lui.

Sau…

Plănuiește un weekend cu fetele.

Faptul că vă separați pentru o vreme, în timp ce fiecare dintre voi anticipează revederea, va reactiva scânteile din vremurile bune.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise