Cu cine NU ar trebui sa discuti despre viata sexuala

Chiar dacă sexul nu mai este demult văzut ca un subiect tabu, există anumite persoane cu care ar fi recomandat să nu discuți despre viața ta sexuală.

Sexul este normal și natural, deci să vorbim despre sex nu e ceva ieșit din comun. Totuși, trebuie să avem grijă cu cine discutăm despre viața sexuală, pentru a evita anumite situații incomode.

Sex oral: 5 greșeli pe care să nu le faci

Iată 4 persoane cu care NU ar trebui să discuți despre viața sexuală:

Amicii cu care ieși la o bere. Ai observat că nu am spus „prieteni”, da? Anumite probleme, sentimentale sau sexuale, pot fi discutate doar cu prieteni apropiați, în care ai încredere. Nu e tocmai ok să vorbești despre seara în care iubitul tău a fost prea obosit să mai facă sex cu orice amic cu care ieși din când în când la o bere.

Rudele. Ok, poate cu mama îți permiți să mai discuți despre sex, mai ales dacă ai vreo problemă, dar evită să faci asta cu mătușa, unchiul îndepărtat sau bunica. Chiar dacă ei știu că întreții relații sexuale, nu vor să afle despre aventurile sau problemele tale. În plus, nu vrei să fii centrul bârfelor din familie.

5 lucruri care-l vor înnebuni în pat

Colegii de birou. Chiar dacă ai câțiva prieteni la birou, nu e recomandat să discuți cu ei despre viața ta sexuală. Din nou, poți ajunge subiect de bârfă și, în fond, nu e treaba lor să știe cu cine, când și cum faci tu sex. Pe șeful tău nici nu mai trebuie să îl menționăm în această listă, nu?

Vecinii. Dacă vrei ca tot blocul să afle picanterii despre viața ta sexuală, sigur, go for it… dar mai bine ai grijă ce discuți cu vecinii. Poate poți avea încredere în unii dintre ei, dar aparențele înșală deseori. Ajunge să discuți cu unul singur, iar a doua zi bătrânica de sub tine îți va evita privirea.

Sex bucket list: 10 lucruri pe care trebuie să le faci măcar o dată în viață

Cum am spus și mai sus, sexul nu mai este un subiect tabu. Cu toate acestea, ar trebui să fii foarte prudentă în ceea ce privește discuțiile legate de viața ta sexuală.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.