Corp antrenat si elastic pentru sex fenomenal!

 1. Pe vârfuri. Stai dreaptă cu călcâiele apropiate şi vârfurile depărtate. Ţine-ţi mâinile împreunate cu palmele în jos. Lasă-te în jos depărtând genunchii. Când eşti jos ridică călcâiele şi rămâi pe vârfuri. Mâinile trebuie să fie sus atunci când tu eşti jos, şi invers. 

Utilitate: Ajută la deschiderea soldurilor, întăreşte picioarele şi îţi îmbunătăţeşte echilibrul.

2.Fandări cu ridicare. Piciorul stâng stă fix, iar dreptul în spate, în poziţia de fandare. Mâinile sunt întinse pe lângă corp, iar când piciorul drept se mişcă, acestea sunt ridicate deasura capului. Se aduce piciorul drept în faţă cât mai sus, îndoind genunchiul. Se revine în poziţia iniţială. Cu acelaşi picior se vine în faţă lovind drept şi cât mai sus, apoi se revine în poziţia de start. Aceste două mişcări se alternează, apoi schimbaţi piciorul. 

Utilitate: Îmbunătăţeşte flexibilitatea şi puterea în picioare.

3.Genuflexiuni ample. Depărtează picioarele într-un unghi de 45 de grade. Cu mâinile în şold îndoaie genunchii, coboară-ţi fundul şi stai cu umerii drepţi. Apoi revino în poziţia dreaptă. Este o genuflexiune cu picioarele depărtate.

Utilitate: Util pentru flexibilitate şi întăreşte coapsele pentru a sta deasupra în timpul sexului.

4.Aplecări cu piciorul în spate. Stai dreaptă cu picioarele apropiate. Apleacă-te din talie şi încearcă să atingi cu mâna dreapta pământul, în timp ce piciorul stâng este întins la maxim şi ridicat în spate. Repetă de 10 ori apoi schimbă piciorul.

Utilitate: Tonifică talia şi îmbunătăţeşte echilibrul pentru poziţiile în care foloseşti doar un picior.

5.Picioarele foarfecă. Stai culcată pe spate cu mâinile sub şolduri şi palmele lipite de saltea. Adu amândouă picioarele sus, în poziţie dreaptă, cu vârfurile întinse. Ţine-ţi picioarele cât mai drepte în timp ce coborî şi ridici câte unul. La coborâre piciorul nu trebuie să atingă salteaua. 

Utilitate: Îţi întăreşte mijlocul şi abdomenul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.