Conversatii pe gustul lui

Așa cum bănuiai, iubitului tău nu-i face plăcere să te asculte vorbind câte o oră despre noua ta pereche de pantofi. Dar există câteva conversatii pe gustul lui.

Subiectele de conversaţie după care tânjesc bărbaţii pot face mai multă lumină în mintea lor. Aşa că dacă aduce vorba despre…Secretele fericirii în cuplu pe termen lung

… gusturile tale. Discuţiile despre locurile preferate pentru cumpărături sau unde-ţi place să te distrezi îi dau indicii despre cum te-ar putea impresiona, sau pur şi simplu încearcă să vadă dacă poate ţine pasul cu tine.

… experienţa sexuală. Nici un bărbat nu vrea să ştie cu adevărat totul despre trecutul tău intim. Ce vrea, de fapt? Să afle care-s şansele să te pună mai repede la orizontală. Depinde de tine să-i laşi impresia dorită şi cât de repede ai de gând să-i cedezi, nu doar în pat.

Supraviețuiește situațiilor neprevăzute în cuplu

… cea mai recentă relaţie a ta. Poate se teme că încă mai ai ceva sentimente pentru fostul. Cu cât spui mai puţine despre ex-ul, cu atât mai repede îl vei convinge că aveţi cu adevărat o relaţie stabilă.

… „bagajele” tale. Bărbaţii te trag de limbă să afle lucruri personale (părinţi divorţaţi, despărţiri dureroase) pentru a crea un fals sentiment de intimitate şi pentru a te determina să-ţi învingi inhibiţiile. Nu te lăsa!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.