Construieste relatia perfecta

Fii tu însăţi

Bărbaţii, pe cât de insensibili se dovedesc a fi uneori, pe atât de ageri sunt atunci când noi, femeile, ne străduim prea mult să le atragem atenţia. Cu alte cuvinte, un machiaj strident la prima oră a dimineţii nu va fi niciodată un punct în plus pentru tine. Abordează un make-up natural şi încearcă tot timpul să nu imiţi stilul nimănui, ci să-ţi exprimi întotdeauna personalitatea printr-un look firesc.

Păstrează misterul

Fii discretă în ceea ce priveşte trucurile tale de îngrijire şi ritualurile de frumuseţe – iubitul tău chiar nu are nevoie să ştie cum ai extras din piele acel fir de păr inflamat în zona inghinală! De asemenea, atunci când vine vorba de sex, nu te arăta plictisită dacă uneori, când el iniţiază o partidă de sex,  tu chiar nu ai nici un chef. Refuză-l politicos şi spune-i ceva de genul: „Iubitul meu, putem amâna pe mâine dimineaţă? Sunt atât de obosită acum… ”. De asemenea, pentru a crea anticipare, trimite-i din timpul zilei sms-uri hot în care să-l anunţi că abia aştepţi momentul când veţi fi cuibăriţi în pat seara sau poate un altul care ar putea să sune astfel: „Stau cu gândul la cum vom face dragoste diseară. Te doresc!” – şi sigur îl pui pe jar.

Afişează încredere

O atitudine care emană siguranţă de sine este atuul care te ajută mereu şi în orice circumstanţe să atragi toate privirile asupra ta. Ştim că îţi faci griji despre cum arată… posteriorul tău complet gol, însă fii absolut convinsă că perechea ta nu observă eventualele mici puncte de celulită – mai ales atunci când este excitat. Nu te scuza spunându-i: „Hm, aş prefera să nu o facem cu lumina aprinsă, pentru că nu îmi place cum arăt!”, pentru că astfel doar îi vei diminua libidoul. Acceptă-te aşa cum eşti, fă tot posibilul să arăţi demenţial (mergi la sală, aleargă în parc, menţine un stil de viaţă sănătos etc), însă împacă-te cu micile defecte pe care le ai.

Rămâi sinceră

Iar completarea este: cu cine eşti, cu ceea ce eşti, dar şi cu iubitul tău. Într-o relaţie, sunt premise compromisurile, dar evită-le pe acelea care îţi „ştirbesc”, în vreun mod sau la vreun nivel, din demnitate. De asemenea, nu face pentru el chestii care chiar nu îţi fac plăcere – trebuie să existe un echilibru constant între parteneri, iar eventualele frustrări adunate vor exploda, până la urmă, într-un moment critic al relaţiei. Mai mult, nu-l minţi în legătură cu orgasmul – atunci când nu se întâmplă să ai unul la finalul partidei de sex, nu-l mima (bărbaţii sunt speriaţi că femeile fac asta tot timpul). Dacă relaţia este una serioasă şi tu ai probleme în a atinge punctul culminant, discută deschis cu partenerul tău şi roagă-l ca data viitoare să puneţi mai mult accent pe preludiu sau poate chiar să stabiliţi împreună câteva jucării sexuale care v-ar putea îmbunătăţi viaţa sexuală.

Dovedeşte răbdare

Prof. dr. Phil Pullman, terapeut sexual în New York avertizează că promiscuitatea e duşmanul sigur al şanselor pe termen lung al unei relaţii. Ştim, sună neplăcut, însă o adevărată fată COSMO ştie exact cum să se pună în valoare! În plus, specialistul recomandă să nu faci niciodată sex de la prima întâlnire, ci să îl laşi pe tip să îşi dorească să te vadă din nou în următoarea zi. Simplu, nu?
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.