Confesiunile unui bad boy

Am stat de vorbă cu un bad boy autentic care știe exact ce gândește un… jucător adevărat. Obiectivul nostru a fost să „subtilizăm” câteva informații prețioase despre ceea ce se întâmplă în mintea bărbaților care înving întotdeauna în jocul seducției. Fii pe fază, pentru că am obținut câteva secrete – consideră-te avertizată!

Dacă te „bombardează” din senin cu tot felul de cadouri, e prea frumos ca să fie adevărat – e modul lui de a face față sentimentului de vinovăție după ce a dat-o-n bară destul de serios.„Spionul” nostru (care e sportiv de performanță) recunoaște că el și colegii lui de echipă vorbesc despre absolut orice la vestiare. Restul bărbaților fac la fel, doar că se întâlnesc la bere pentru asta. Așa că fii pregătită – detalii intime despre relația voastră vor ajunge la urechile unor străini.

Bărbații de acest gen sunt obișnuiți să li se dea întotdeauna dreptate. Prin urmare, când o femeie nu e de acord cu tot ce spun, nu cedează, ci continuă să „livreze” argumente care mai de care mai întortocheate. Nu interpreta această tachinare ca pe o dovadă de interes din partea lui – pentru el, e doar un concurs.

Dacă suspectezi că te înșală, ascultă-ți instinctul și investighează. Atunci când ești într-o relație cu un „jucător”, nu iese fum fără foc.

Totuși, nu are de gând să se joace la nesfârșit – după o vreme, chiar și el își dorește o familie. Și, după cum ne mărturisește omul nostru, se străduiește să n-o dea în bară, pentru că „atunci când ai 50 de ani și mama copiilor tăi e fericită cu alt bărbat, te gândești că pentru 30 de minute de distracție ai renunțat la toată viața ta”. Ce drăguț…

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise